Rolig tipspromenad med mobilen - en digital tipspromenadgps skattjakt

Mobiltipspromenad

En klurig tipspromenad - men glöm lappar att sätta upp och ta ner och svarstalonger ett rätta! Den här tipspromenaden gör man med karta, frågor och svar i mobilen. Mycket enklare att ordna och mycket roligare att lösa! Du bestämmer var tipspromenaden ska gå och den är perfekt att använda om man vill låta ett gäng ta sig från en plats till en annan och samtidigt lösa en kul uppgift. Perfekt på tex. företagsevenemanget när man ska ta sig från kontoret till den hemliga festlokalen!

En modern tipspromenad där man använder en karta i mobilen för att hitta kartpositioner. Väl framme vid varje position får man en fråga att besvara i mobilen. När man svarat visas nästa kartnål. Tipspromenaden är därför ett utmärkt sätt att förflytta ett gäng människor från ett ställe till ett annat, måldestinationen ser de först då de tagit sig igenom alla frågor, så den är perfekt om målet för aktiviteten är hemligt! Man kan ju så klart också använda den bara för att ta sina gäster på en trevlig promenad.

Som arrangör slipper du sätta upp och ta ner lappar och du slipper rätta svarstalonger! När du beställer en mobiltipspromenad får du ett e-mail från oss med länk och aktiveringskod till din egen lilla arrangörssajt. På denna placerar du ut frågorna precis där du vill ha dem, genom att klicka på en karta. Du kan ha upp till 25 lag som deltar i tipspromenaden, du utser lagledare och skriver in deras telefonnummer. När du sedan vill starta tipspromenaden skickar du iväg lagen genom att skicka sms till lagledarens telefon från din arrangörssajt. Det enda som behövs är en mobiltelefon per lag - telefonerna måste ha surf och platstjänster påslaget. När alla lag gått i mål ser du direkt hur många rätta svar varje lag har fått och kan utse en vinnare. I produktbladet som du också får via mail, finns så klart frågorna och de rätta svaren om du vill gå igenom dessa med de tävlande senare.

Att arrangera tipspromenaden är inte svårt och du får två aktiveringskoder vid beställning, en för ditt riktiga event och en testkod för att själv kunna testa upplägget och tipspromenaden innan du gör det med dina gäster.

Den här mobiltipspromenaden har inget tema utan passar fint i precis alla sammanhang, de 19 frågorna har "pubquiz karaktär" och är lite knepigare och handlar om allt från film, kändisar och musik till historia och vetenskap. Varje fråga har tre svarsalternativ.

Planera och genomför tipspromenaden i tre enkla steg på din arrangörssajt: Bjud in lag - Placera ut kartnålar - Starta lagen och se resultatet
Pris: 199 kr
l