Sommarfest är kul! När man är utomhus och solen skiner kan man göra mer än att bara sitta och prata. Umgås med en rolig festlek till sommarfesten. Spela klassiker som kubb eller brännboll eller fixa cykelorientering eller tipspromenad om alla gäster. Vi har samlat lite kul tips och partylekar!
Att grilla tillsammans har sedan urminnes tider varit en av de mest älskade gemenskaps-ritualerna. Och det är lätt att förstå varför. Kombinationen av mat och eld, och den långsamma tillagningen med mer tid för umgänge, bidrar till en munter och mysig stämning. Tips inför grillfesten finns här!
INBJUDNINGSKORTSFIXAREN! Gör snabbt och enkelt egna, fina inbjudningskort till barnkalaset. Välj bland 21 fina kort, skriv in din text och få ett färdigt inbjudningskort att skriva ut omedelbums. Snabbt och enkelt!
INBJUDNINGSKORTSFIXAREN! Skapa fina inbjudningskort till fest! Allt från födelsedagsfest och kräftskiva till halloweenfest, after-work eller mordmysteriemiddag. Välj inbjudningskort, skriv din egen text, få kortet direkt och skriv ut så många som du behöver. Snabbt, enkelt och gratis!
Kräftskivan är sommarens efterrätt! Fixa roligaste kräftskivan! Här hittar du 7 matnyttiga tips, gratis inbjudningskort, sångblad med snapsvisor till kräftskivan, färdiga festlekar och mumsiga recept.
Har barnen tur att fylla år under sommaren kan man ju ha ett härligt barnkalas utomhus men man kanske även i andra sammanhang vill ordna med en sommarfest för barnen - här är våra bästa tips för barnens sommarfest...

9 roligaste festlekarna till kräftskivan

En härlig fest i ljum sensommarkväll! Naturligtvis har vi på grapevine laddat med kul underhållning med kräfttema, välj mellan en festlek med olika stationer, ett fyndigt quiz eller en kul tipspromenad - allt hjälper till att maxa kräftskivestämningen! Vi bjuder dessutom på gratis sångblad som blir fina underlägg till varje plats!

Ditt betyg I snitt:4.5 (6 votes)
Vi bjuder på sångblad till kräftskivan!
Sångbladen blir ett fint underlägg till varje plats, ett fint inslag i dukningen - med både klassiska och mer nymodiga snapsvisor och lite kul kuriosa. Vill du så dukar du också med matchande placeringskort.
Fyll i rabattkoden: DILL i kassan när du beställer så får du sångbladen gratis!
Beställ sångbladen till kräftskivan här>>
kräftskiva festlekar lekar
7 tips till kräftskivan!

Nu för tiden får vi äta kräftor året om, så ofta vi vill. Men den traditionella kräftskivan hör ju hemma i augusti. Fram till 1994 var det reglerat i lag under vilka tider på året man fick fiska kräftor och då inföll kräftpremiären den första onsdagen i augusti. Traditionell kräftpremiär är det alltså den 2 augusti i år.

Läs mer och få 7 tips till roligaste kräftskivan>>
Här kan du snabbt och enkelt göra ett fint inbjudningskort till kräftskivan>>