B2B Mobilevent med egna frågor

Gör ett alldeles eget mobilquiz med egna frågor, svarsalternativ och bilder! En riktigt rolig, helt unik och annorlunda aktivitet. Gör en egen stadsvandring, temafrågesport eller ett företagsevent!
Ett egen mobilevent kan handla om precis vad som helst, en person, en plats, ett tillfälle, ett företag och så vidare - bara er fantasi sätter gränserna! Ställ roliga frågor om sådant som hänt på jobbet och företaget till företagsfesten. Gör en mobilvandring som leder till intressanta platser och ställer frågor om dessa eller hitta på din alldeles egna historia eller ett kul mysterium. Ett mobilevent kan användas till nästan allt och är alltid lika kul!

Ett mobilevent är ett perfekt sätt att flytta ett gäng människor från en plats till en annan - utan att avslöja slutdesinationen!

De egna mobilquizen fungerar i stort som våra andra mobilskattjakter och events, men istället för en färdigt historia och färdiga frågor hittar ni själva på tema och frågor. Sedan bestämmer ni också var, när och hur mobilquizet ska genomföras och sätter ut positioner på kartan och bestämmer rutten. Allt skapar ni enkelt och styr från er egen lilla arrangörssajt, det hela är enkelt, smidigt och superkul - både att skapa och att genomföra!

Ni skapar ert event på en egen liten arrangörssajt:

1. Ni skriver en introduktion till mobilquizet, vad handlar det om, vad ska lösas osv. Här kan ni ladda upp en passande bild.
2. Ni hittar på upp till 10 frågor med 3 svarsalternativ på varje och – om ni vill – en bild. Har ni inte bild till någon fråga kan ni välja mellan olika passande illustrationer.
3. Ni bestämmer rutten för mobileventet genom att sätta ut positioner på en karta. Ni bestämmer var det börjar, hur långt det är, vart det går och vart det hela slutar.
4. Ni skriver en avslutning – tex. om man efter avslutat event ska göra något speciellt, bege sig någon annan stans eller göra något särskilt etc.
5. På arrangörssajten genereras sedan QR-koder för att starta varje lag.

Ni genomför eventet:

1. Alla som ska genomföra eventet behöver en mobiltelefon där de laddar ner vår app.
2. Ni startar lag genom att scanna QR-koder med appen. Då drar varje lags event igång. I grundversionen ingår 50 starter, som kan göras efter varandra eller en och en vid olika tillfällen.
3. Lagen läser introduktionen och får sedan instruktioner om hur de ska göra.
4. Lagen följer kartan i mobilen. När de kommer till en kartposition får de en fråga att besvara. När de svarat ser de nästa kartposition osv.
5. När lagen når slutpositionen läser de avslutningen och eventuella instruktioner.
6. Efter hand som lagen löser quizet ser du hur många rätta svar lagen har haft om du t.ex vill utse en vinnare.

Pris: 1900 kr
l