B2B Mobilevents

Det här är mobilevents för verksamheter som vill erbjuda sina gäster eller kunder en kul aktivitet!

Vill ni bjuda era gäster på kul underhållning, fixa ett coolt kundevent eller sälja en egen, kul mobiljakt? Att folk går med näsan i mobilen är numera inte ovanligt. Det kan vara kul att jaga små figurer men vore det inte ännu roligare för er att kunna erbjuda era kunder eller gäster ett unikt mobilevent?

Ett mobilevent kan användas till otaliga saker. Campingen kan erbjuda gästande familjer en spännande skattjakt att lösa. Hotellet kan erbjuda sina gäster en annorlunda stadsrundvandring. Leksaksbutiken kan bjuda kunderna på en spökjakt till Halloween. Glasskiosken kan sälja en rolig skattjakt för barnfamiljen, med en glass som belöning. Det stora företaget kan anordna ett event med frågor om verksamheten för sina medarbetare.

Våra mobilevent passar egentligen för alla som vill erbjuda något utöver det vanliga, tex eventföretag, hotell, campingar, turistbyråer, fritidsverksamheter eller butiker.

Vi har ett flertal färdiga events att välja på, de har ett innehåll av roliga gåtor och fina bilder efter tema. Det finns både skattjakter för barnfamiljer och events gjorda för vuxna. Det finns också ett mobilevent där ni kan göra era egna frågor med text och bild, kanske en stadsrundtur med frågor om er stad eller ett event för personalen med frågor om er verksamhet. I båda färdiga events och event med egna frågor sätter ni rutten och bestämmer själva var det hela ska genomföras och hur långt eventet ska vara. Ni brandar eventet med ert namn och er logo. Ni startar eventet i kundernas / gästernas mobiltelefoner och de genomför sedan det hela på egen hand. Ni sätter slutstationen och bestämmer själva om något mer ska hända när det hela är klart. Eventen kan ni genomföra när som helst, med ett minimum av personalinsats!

Är du nyfiken på våra B2B mobilevent?
Här nedan ser ni de färdiga mobilevent med olika teman som vi erbjuder. Läs mer om dem på varje sida. Här kan ni direkt beställa mobilevents och komma igång med ert eget event direkt! Vi hjälper er också gärna med kreativa upplägg och idéer om hur ni kan använda mobilevents i er verksamhet. Vill ni testa ett eget event och se hur det fungerar, kontakta oss så skickar vi ett testevent!

Skräddarsydda events
Vi hjälper gärna till för att skapa det perfekta eventet för er! Vi kan också ta fram helt skräddarsydda event med frågor. Kontakta oss för idéer, diskussion och offert! Ni når oss på telefon 040-35 48 35 och på e-mail: b2b@grapevine.nu.
 
Vill du att vi direkt ska skicka ett gratis testevent till dig så att du får se hur det hela funkar? Fyll i formuläret så mailar vi dig!

Namn:
Företag:
Telefon:
E-mail:
 
l