Alla produkter
Mordmysterier
Mysterier
Skattjakter
Provningar
Frågesporter
Festkoncept
Tipsrundor
Högtider
Gör det själv böcker
Presentkort
För barn
För tonåringar
För vuxna
För företagsevent
Grapevine Norge
Grapevine Finland
Grapevine Danmark
Grapevine på tyska
Grapevine på engelska
Barnkalas lekar är enligt många det viktigaste på kalaset. Maten och godiset kan vara hur bra som helst men om inte barnkalaslekarna roar barnen blir det inte ett lyckat kalas.
Barnkalas lekar bästa tipsen.
Barnkalas inbjudningskort
 
 
inbjudning babyshower

Inbjudningskort till din baby shower!

Här finns gulliga inbjudningskort för dig som planerar en baby shower. Med några snabba klick kan du bjuda in vänner och familj till den väntande mamman med ett sött inbjudningskort!

Det är snabbt, enkelt och effektivt att skicka ut baby shower inbjudningarna med mejl, det kan också vara lite enklare att samla in alla deltagares e-mejl adresser istället för postadresser, om det är människor som man inte personligen känner.

Vad du bör nämna i baby shower-inbjudan:

 • Vem baby showern är för. De du bjuder in till baby showern känner kanske inte dig personligen, om du till exempel blandar gäster från olika delar av huvudpersonens liv, och vet då inte heller vem det är som ska firas.

 • Var baby showern ska hållas

 • När den börjar (och kanske även en sluttid för att ge gästerna en uppfattning om hur omfattande festen blir)

 • När man senast ska OSA

 • Vem man ska OSA till (lämna gärna både mejl och telefonnummer)

 • Nämn gärna också i inbjudan om det bjuds på mat och om det bara är något lättare som bjuds. Nämn också om gästerna ska ta med sig någonting.


 • inbjudningar babyshower
  Oavsett om du bjuder in till barnkalas, fest eller annat tillfälle kan du hitta fina inbjudningskort i Grapevines inbjudningsapp. Här finns inbjudningar till barnkalas med olika teman, till fest, födelsedagskalas, afterwork, middag, grillfest, vinprovning, mordmiddag och alla andra festliga tillfällen, också helger och högtider. Du väljer mellan 50 olika kort, skriver in din egen text och skickar inbjudningen via sms, e-mail eller sociala medier. Enkelt att göra, enkelt att skicka och enkelt att få svar!

  Grapevines inbjudningsapp finns för IOS och är gratis!
  inbjudningskort app gratis
  inbjudningskort app

   

   

   

  Se en kort film om allt du får i baby shower-paketet:
  Babyshowerpaket
  Ordna en rolig baby shower för din gravida väninna! I grapevines färdiga baby showe-paket får du en guide till hur du ordnar en baby shower med praktiska råd, tips och idéer. Dessutom får du färdiga roliga aktiviteter, recept, spellistor och mer.
  Ladda ner det kompletta paketet här>>
  Vinterquiz
  PERFEKT FÖR AFTER-SKI!
  Ett riktigt roligt och fyndigt vinterquiz för after-ski eller som uppladdning till vinterstudion! Frågesporten har 21 roliga frågor, varav 6 musikfrågor förknippade med skidåkning, vinter, musik, film, vintersport - både sådan man tittar på och sådan man utövar och mycket mer. Kul och fyndigt! 149 kr.
  Mer info>>
  Frågesport Melodifestivalen: Mello yello
  NU KÖR VI!

  Dags för Melodifestival! Tävla i musik även hemma i soffan med vårt härliga melodifestivalquiz - en garanterad stämningshöjare! Du får en länk till spotifyspellista med 26 låtar (det går bra att använda gratisversionen) och 52 frågor med varierad svårighetsgrad så att alla kan vara med och så klart svarsformulär och facit. 149 kr.
  Mer info>>
  Skattjakt: Ismysteriet
  SPORTLOVSKUL!
  Ett härligt äventyr tillsammans med isprinsessan Arabella, pingvinen Puck och älgen Ola! Barnen måste hjälpa isprinsessan att rädda den årliga snöfesten! Skattjakten kan utföras inne eller ute, hemma eller borta, för många barn eller få - enkelt för dig, jättekul för barnen! 169 kr.
  För 4-6 år>> | Från ca 7 år>>
  För 4-6 år
  För 7-10 år

  © grapevine.nu, Mirago Media AB