4-årskalaset är ofta det första stora barnkalaset - för både 4-åringen och de vuxna som ska fixa. Vi har listat våra bästa tips för ett lyckat 4-årskalas!
Det är mycket man ska tänka på när man ska fixa barnkalas - vi hjälper med en checklista - 10 saker att tänka på när du ska fixa barnkalas!
Ett barnkalas med tema blir ännu roligare! Här hittar du förslag på teman och tips på hur du fixar närmare 20 olika temakalas - piratkalas, undervattenskalas, detektivkalas, isprinsesskalas och mycket mer...
Ett kalas utan lekar är som tårta utan grädde! Vi listar de allra bästa barnkalaslekarna och spännande skattjakter till kalaset.
GRATIS! Vi bjuder på dekorationsmaterial att pyssla själv till barnkalaset. Beställ, skriv ut och klipp och klistra! Välj mellan 4 olika teman.
Vad ska det stå på kalasinbjudan? Vi tipsar! Planerar ni ett temakalas kan du skriva ut våra färdiga inbjudningskort gratis.
INBJUDNINGSKORTSFIXAREN! Gör snabbt och enkelt egna, fina inbjudningskort till barnkalaset. Välj bland 21 fina kort, skriv in din text och få ett färdigt inbjudningskort att skriva ut omedelbums. Snabbt och enkelt!
Vad ska man bjuda på på barnkalaset? Vi har samlat bra förslag på kalasmat!
Så fixar du ett kalas med pirattema och skattjakt på de sju haven! Utklädning, mat, tårta och lekar...
Ditt betyg I snitt:4.1 (24 votes)

 

Vi ordnade piratkalas - superkul, tyckte barnen! Att fixa det roligaste kalaset på egen hand är enkelt med lite hjälp från oss på grapevine.

Välj en skattjakt bland massvis med teman som barnen gillar, välj svårighetsnivå efter barnens ålder, beställ och skriv ut! Du får allt som behövs: lekschema, en spännande historia och färdiga ledtrådar, gåtor och utmaningar.

Skattjakterna kan genomföras inomhus, utomhus eller både och.

De flesta temanskattjakter finns i två svårighetsnivåer, för 4-6 år och för barn i åldern ca. 7-10 år.

Enkelt för dig - buskul för barnen!

VÄLJ BLAND MASSVIS MED POPULÄRA TEMAN: