dekorationsmaterial-till-barnkalas

Skattjakt för barnkalas - stor guide

Nu är det många barn som fyller år under sommar och höst som med spänning ser fram emot årets stora händelse – det egna födelsedagskalaset! Vi på grapevine hjälper så gärna till att fixa det bästa kalaset. Med våra temaskattjakter kan du anordna ett riktigt annorlunda och proffsigt kalas hemma – låt ditt barn välja sitt favorittema, är det isprinsessor, superhjältar eller pirater? Våra temaskattjakter är den enda aktivitet du behöver – enkelt att ordna och buskul för barnen! Sedan är det bara att lägga till utklädning för de som vill och mat och tårta efter tema så har du fixat ett kalas barnen aldrig glömmer!

Alla grapevines temaskattjakter för barn i åldern 4-6 och 7-10 år hittar du här>>

Behöver du tips om hur du fixar kalaset och idéer till temakalas, bra kalasmat och mycket mer – kolla in vår stora barnkalasguide!

Till grapevines stora barnkalasguide>>

Ja, just det! Dekorationer ska man också ha! Vi bjuder på kalasdekorationer att pyssla själv! Vi har tagit fram set som passar till mysterie- eller detektivkalas, till djur & djungelkalas och till piratkalas. Och ett set som passar till alla kalas. Dekorationspaketen innehåller stora och små vimplar, minibanderoller till glas eller servettringar, sugrörsnamnlappar och märken att använda för dekoration och tex lagindelning. Du får dekorationerna som en fil med e-mail och skriver själv ut så mycket du vill ha, av det du vill använda.

Du får kalasdekorationerna helt gratis! Använd koden: KALAS2016

Fyll i koden som rabattkod då du beställer så dras hela produkten pris av som rabatt.

Välj vilket dekorationspaket du vill få:

Deckare & mysterium | Pirater | Djur & Djungel | Kalas