4-årskalaset är ofta det första stora barnkalaset - för både 4-åringen och de vuxna som ska fixa. Vi har listat våra bästa tips för ett lyckat 4-årskalas!
Det är mycket man ska tänka på när man ska fixa barnkalas - vi hjälper med en checklista - 10 saker att tänka på när du ska fixa barnkalas!
Ett barnkalas med tema blir ännu roligare! Här hittar du förslag på teman och tips på hur du fixar närmare 20 olika temakalas - piratkalas, undervattenskalas, detektivkalas, isprinsesskalas och mycket mer...
Ett kalas utan lekar är som tårta utan grädde! Vi listar de allra bästa barnkalaslekarna och spännande skattjakter till kalaset.
Vad ska det stå på kalasinbjudan? Vi tipsar! Planerar ni ett temakalas kan du skriva ut våra färdiga inbjudningskort gratis.
INBJUDNINGSKORTSFIXAREN! Gör snabbt och enkelt egna, fina inbjudningskort till barnkalaset. Välj bland 21 fina kort, skriv in din text och få ett färdigt inbjudningskort att skriva ut omedelbums. Snabbt och enkelt!
Vad ska man bjuda på på barnkalaset? Vi har samlat bra förslag på kalasmat!
Så fixar du ett kalas med pirattema och skattjakt på de sju haven! Utklädning, mat, tårta och lekar...
Det perfekta kalaset för små prinsessor och prinsar! Här får du tipsen som gör prinesskalaset till en succé!
FILM! Se filmen om hur du fixar roligaste barnkalaset med en temaskattjakt!
Stor guide till alla grapevines skattjakter för barn & barnkalas. Jämför för vem, var, hur och hur länge - här finns alla svar...
Ditt betyg I snitt:5 (2 votes)
Dags för barnkalas?
Nu är det många barn som fyller år under sommar och höst som med spänning ser fram emot årets stora händelse - det egna födelsedagskalaset! Vi på grapevine hjälper så gärna till att fixa det bästa kalaset. Med våra temaskattjakter kan du anordna ett riktigt annorlunda och proffsigt kalas hemma - låt ditt barn välja sitt favorittema, är det isprinsessor, superhjältar eller pirater? Våra temaskattjakter är den enda aktivitet du behöver - enkelt att ordna och buskul för barnen! Sedan är det bara att lägga till utklädning för de som vill och mat och tårta efter tema så har du fixat ett kalas barnen aldrig glömmer!

Alla grapevines temaskattjakter för barn i åldern 4-6 och 7-10 år hittar du här>>

Behöver du tips om hur du fixar kalaset och idéer till temakalas, bra kalasmat och mycket mer - kolla in vår stora barnkalasguide!

Till grapevines stora barnkalasguide>>
Gratis dekorationer till kalaset!
Ja, just det! Dekorationer ska man också ha! Vi bjuder på kalasdekorationer att pyssla själv! Vi har tagit fram set som passar till mysterie- eller detektivkalas, till djur & djungelkalas och till piratkalas. Och ett set som passar till alla kalas. Dekorationspaketen innehåller stora och små vimplar, minibanderoller till glas eller servettringar, sugrörsnamnlappar och märken att använda för dekoration och tex lagindelning. Du får dekorationerna som en fil med e-mail och skriver själv ut så mycket du vill ha, av det du vill använda.

Du får kalasdekorationerna helt gratis! Använd koden: KALAS2016

Fyll i koden som rabattkod då du beställer så dras hela produkten pris av som rabatt.

Välj vilket dekorationspaket du vill få:

Deckare & mysterium | Pirater | Djur & Djungel | Kalas