En av påskfirandets stora höjdpunkter är en kul äggjakt för barnen! Vi tipsar om olika sätt att ordna en kul äggjakt, från enkla tips för de yngsta till coola äggjakter för hela släkten! Välj bland 5 färdiga äggjakter att ladda ner.
Att grilla tillsammans har sedan urminnes tider varit en av de mest älskade gemenskaps-ritualerna. Och det är lätt att förstå varför. Kombinationen av mat och eld, och den långsamma tillagningen med mer tid för umgänge, bidrar till en munter och mysig stämning. Tips inför grillfesten finns här!
En middag gästerna garanterat aldrig glömmer! Låt dem alla vara med och spela avgörande roller i ett mysterium med mord eller låt dem med logik och slutledningsförmåga lösa en spännande mordgåta.
När är det påsk? Och vad betyder alla påskdagarnas konstiga namn? Vad har ägg med påsken att göra? Vart flyger påskkärringarna och hur fixar man en äggjakt? Vi reder ut påskbegreppen!
Påsken är en mysig tid att umgås och pyssla lite tillsammans. Färga och måla ägg, dekorera påskriset, gör dekorationer till påskbordet och odla påskgräs. Vi har samlat våra mysigaste påskpyssel!
äggjakt, ägglekar, påsk, quiz, påsk, lekar, festlekar
Ditt betyg I snitt:5 (4 votes)

Påsken är vårens största högtid - tradition, ledighet, ljus och vår! Fira påsken lite extra i år men ett kul påskquiz till påskbordet, en kul äggjakt för barnen eller kanske en kul skattjakt i mobilen där hela släkten tävlar mot varandra?

Våra bästa festlekar för att förgylla påskfirandet: