Alla produkter
Skattjakter
Mobilskattjakter
Mysterier
Mordmysterier
Mobilevent
Frågesporter
Provningar
Kalaslekar
Festteman
Tipspromenader
Högtider
Bordsplaceringslekar
Sångblad & sånghäften
Presentkort
För barn
För tonåringar
För vuxna
För företagsevent
 
Grapevine Norge
Grapevine Finland
Grapevine Danmark
Grapevine på tyska
Grapevine på engelska
Så här funkar det:
 • Betala säkert och enkel med kort eller mot faktura
 • Omedelbar leverans av fil med e-mail
 • Aktiviteten är helt klar - du får allt du behöver och skriver själv ut
 • Kräver inga förberedelser
 • Med vår hjälp anordnar du en proffsig festaktivitet, med fyndigt innehåll, i fin design
 • Ett pris, oavsett antal deltagare
 • Sätter guldkant på varje tillfälle!
 • Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på kundtjanst@grapevine.nu eller 040-35 48 35!
 • festlekar
  FESTAKUTEN!
  Vår blogg med frågor från kunder med svar från vår redaktion. Läs handfasta festtips och ställ egna frågor!
  FESTAKUTEN>>
  festlekar
   
   
   
   
  födelsedag frågesport
  födelsedagsfest
  Till de jämna födelsedagarna har vi tagit fram två serier av riktigt fyndiga och roliga festaktiviteter! Det finns kul tipspromenader som alla kretsar kring siffran för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! I frågorna finns alltid den aktuella siffran med men den kan syfta på så skilda saker som årtal, riksvägar eller låttitlar - så frågorna blir både fyndiga, mycket blandade och passar alla!

  Dessutom finns en serie quiz som ger en återblick över födelsedagsfirarens liv, de sträcker sig 40, 50 eller 60 år tillbaka i tiden, de handlar om allt från stora händelser i Sverige och världen till tv, film, musik, sport och mycket mer. Varierat, kul, klurigt och fullt av minnen!

  Både tipspromenader och quiz kostar 149 kr.
  Quiz fyllda med minnen!
  Quizen har ett varierat antal frågor uppdelade efter årtal, som kräver runt 60 svar. Några fågor är musikfrågor och för dessa får man en länk till en Spotify spellista (det går bra att använda ett gratis konto). Quizet löser gästerna i lag eller par. Man kan köra hela quizet på en gång, till exempel till fördrinken eller till kaffet, eller så kan man dela upp quizet under kvällen med några frågor där det passar, före middagen, mellan rätterna - det håller ihop festens tema på ett trevligt sätt!
  Quiz: 40 år av minnen
  NYHET!

  Falklandsöarna, Staffan Westerberg, Olof Palme, Perestrojka, Roxette, Estonia och Lukas Moodison är sådant som dyker upp i vårt quiz "40 år av minnen!" - en återblick över de år som den som fyller 40 har varit med och upplevt stort som smått! Ett kul quiz som passar perfekt på 40-årsfesten! 149 kr.
  Mer info>>
  frågesport 50-årsfest
  Quiz: 50 år av minnen
  NYHET!
  Neil Armstrong, Marlon Brando, ABBA, Ayatollah Khomeini, Flashdance, U137, Nelson Mandela, och Ache är sådant som dyker upp i vårt födelsedagsquiz för 50-åringen en återblick sedan 1966 med frågor om stora händelser i Sverige och världen, om tv, musik, film, kultur, sport och mycket mer. 149 kr.
  Mer info>>
  frågesport 60-årsfest
  Quiz: 60 år av minnen
  NYHET!

  Ingo, Torbjörn Fälldin, Bee Gees, Deng Xiaoping, Twin Peaks och Monica Lewinsky är något av det som dyker upp i quizet "60 år av minnen".Vårt födelsedagsquiz för 60-åringen börjar 1956 och innehåller frågor om stora händelser i Sverige och världen, om tv, musik, film, kultur, sport och mycket mer. 149 kr.
  Mer info>>
  Kul tipspromenader!
  Tipspromenaderna har 15 frågor vardera. Fixar man mycket av festen själv kan det vara ett utmärkt alternativ att ha en tipspromenad. Gästerna får sträcka på benen och se något av omgivningarna, medan du kan ordna med mat eller duka av.
  30-årsfest
  Fira 30! Tipspromenad till 30-årsfesten
  Välj om du vill använda denna produkt som tipspromenad eller som ett kul quiz. Dela in gästerna i lag och låt dem lära känna varandra. De femton frågorna är mycket varierande men alla med den gemensamma nämnaren talet 30! Kul och riktigt fyndigt. 149 kr.
  Mer info>>
  40-årsfest
  Fira 40! Tipspromenad till 40-årsfesten
  Förgyll 40-års firandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 40! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga! 149 kr.
  Mer info>>
  50-årsfest
  Fira 50! Tipspromenad till 50-årsfesten
  Dags att fira 50!? Vår tipspromenad / quiz till 50-års festen innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 50! Frågorna sträcker sig över en stor variation av ämnen, från film och musik till geografi och historia. 149 kr.
  Mer info>>
  60-årsfest
  Fira 60! Tipspromenad till 60-årsfesten
  Dags att fira 60!? Både på en större fest och en mindre tillställning kan det passa bra med en riktigt fyndig tipspromenad eller ett quiz på dagens tema - talet 60! Fyndigt, roligt och underhållande med varierade frågor om många olika ämnen. 149 kr.
  Mer info>>
  70-årsfest
  Fira 70! Tipspromenad till 70-årsfesten
  På den större festen kan det vara kul med en aktivitet som dessutom visar gästerna omgivningarna. Vår tipspromenad till 70-års festen innehåller 15 riktigt fyndiga frågor om varierande ämnen men som alla handlar om talet 70! Kan också göras som frågesport. 149 kr.
  Mer info>>

  Frågesporter till temafesten
  FÖR TEMAFESTEN!
  Superroliga frågesporter som gör temafesten. 70-, 80- eller 90-talets musik, film, världshändelser, sport och mycket mer. Quizen är kompletta med svarsformulär och facit och spotifyspellista för musikfrågorna. 149 kr.
  Mer info 70-talsquiz>>
  Mer info 80-talsquiz>>
  Mer info 90-talsquiz>>


  © grapevine.nu, Mirago Media AB