midsommar festlekarmidsommarfest festlekar snapsvisor

Frågesporter / Festteman / Högtider / För vuxna / För företagsevent

Festlek: Midsommarfest!

Underbara Midsommar! Säckhoppning i all ära men i år kanske det vore kul med en ny lek för att fira Midsommar! I den här roliga festaktiviteten får dina gäster verkligen testa sina Midsommarkunskaper!
Midsommarfestleken består av nio stationer med färdiga utmaningar, placera ut dem på lämpliga ställen, på stigarna runt sommarstugan, i trädgården, hemma eller på den lövade logen. Dela upp din gäster i lag och ge dem var sitt svarsformulär. Låt dem sedan testa sina Midsommarkunskaper, både teoretiska och praktiska! De tävlar i grenar som blomsterkunskap, allsångstexter, sommarminnen, snapsprovning, glassnostalgi, midsommarkunskaper, sillsmakning och sommarhits!

Det mesta du behöver för de här festleken är färdigt, du behöver dock lägga till lite rekvisita i fom av snaps och sill och ha en telefon eller surfplatta tillgänglig för uppspelning av en Spotify-spellista. Detaljerade instruktioner finns i produktfilen - men det hela är mycket enkelt att förbereda!

Den här aktiviteten passar både för den midre midsommarfesten och den större. Är man många kan lagen lösa utmaningarna i olika ordning så att det hela inte tar allt för mycket tid i anspråk, beroende på hur många ni är räkna med en tidåtgtång på ca 40 minuter till en timme. Aktiviteten kan också passa perfekt som företagsevenemang innan det är dags för sommarsemester!
Pris: 159 kr
l