Frågesport: Vart är vi på väg?

Pris: 159 kr

Leverans direkt via e-mail.

Quiz, festlekar & tipspromenader

Frågesport: Vart är vi på väg?

"Vart är vi på väg?" är en riktigt roliga och klurig frågesport i stil med ett klassiskt tv-program... Det är ju så enkelt när man sitter hemma i soffan, nu är det dags att prova på själv! Dela upp vännerna i lag och låt dem bege sig ut på 12 spännande resor, frågan är självklart "Vart är vi på väg?"?

Frågesporten har 12 resor, alla med kluriga och fyndiga ledtrådar på sex poängnivåer - 10, 8, 6, 4, 2, och 1 poäng. Till varje stad hör också en musikfråga. Till musikfrågorna finns det en spotifyspellista (det går bra att använda ett gratis konto). Frågesporten är komplett med instruktioner, de kluriga resmålen, facit med alla förklaringar, musikfrågor, spotifyspellista, svarsformulär och poängräknningsformulär. Allt är färdigt att skrivas ut och kan användas på direkten!

Frågesporten ska gärna genomföras i lag eller två och två. Flera lag kan vara med och du kan ha olika antal deltagare i varje lag. Det behövs en "lekledare" som läser upp ledtrådarna och spelar upp låtarna, avslöjar rätta svar och räknar poäng. Beräkna att frågesporten tar runt en timme att genomföra och du kan med fördel dela upp den under kvällen. Vill man korta den kan man ta bort musikfrågorna.
Pris: 159 kr