Julquiz 2018

Pris: 159 kr

Leverans direkt via e-mail.

Quiz, festlekar & tipspromenader

Julquiz 2018

ÅRETS JULQUIZ ÄR HÄR!
Ett quiz om jul, jul, strålande jul. Blandade, fyndiga frågor - rykande färska om allt som har med julen att göra. Perfekt till julfesten, julbordet, glöggminglet eller självaste julfirandet med släkten!

Årets julquiz för julen 2018 är här! Quizet ställer både frågor om det som är aktuellt för årets julfirande och våra älskade jultraditioner och allt som kan förknippas därmed. Quizet har 23 fyndiga och härligt juliga frågor med flera delfrågor som tillsammans kan ge 63 rätta svar. Quizet kan med fördel delas upp så att man tar några frågor åt gången under julbordet eller glöggminglet. Trevligt, underhållande, kul - och med maximal julfeeling!

12 av frågorna innehåller stämningsskapande musik. Lekledaren läser upp frågorna och spelar en bit av låtarna. I quizet finns en länk till en färdig spellista på Spotify (det går bra att använda ett gratis konto för att spela upp låtarna). Du får allt du behöver, frågor, länk till spellista, svarsformulär och facit. Du skriver själv ut så många svarsformulär som du behöver.

Använd quizet för underhållning på julfesten eller julbordet med kollegorna, på en after work innan jul, på glöggminglet hemma eller under julhelgen för hela släkten!

Pris: 159 kr
l