Julquiz 2019

Pris: 159 kr

Leverans direkt via e-mail.

Quiz, festlekar & tipspromenader

Julquiz 2019

ÅRETS JULQUIZ ÄR HÄR!
Ett quiz om jul, jul, strålande jul. Blandade, fyndiga frågor - rykande färska för julen 2019 om allt som har med julen att göra. Perfekt till julfesten, julbordet, glöggminglet eller självaste julfirandet med släkten!

Quizet ställer både frågor om det som är aktuellt för årets julfirande och våra älskade jultraditioner och allt som kan förknippas därmed. Quizet har 22 fyndiga och härligt juliga frågor som i många fall kräver flera svar. 13 av frågorna innehåller en musikfråga med garanterat stämningsskapande julmusik. Quizet kan med fördel delas upp så att man tar några frågor åt gången under julbordet eller glöggminglet. Trevligt, underhållande, kul - och med maximal julfeeling!

Tanken är ett en "quizmaster" läser upp frågorna och spelar en bit av låtarna. I quizet finns en länk till en färdig spellista på Spotify (det går bra att använda ett gratis konto för att spela upp låtarna). Du får allt du behöver, frågor, länk till spellista, ett fint svarsformulär och facit. Du skriver själv ut så många svarsformulär som du behöver. Quizet kan lösas individuellt, eller dela in dina gäster i par eller lag.

Använd quizet för underhållning på julfesten eller julbordet med kollegorna, på en after work innan jul, på glöggminglet hemma eller under julhelgen för hela släkten!

Pris: 159 kr