Julquiz 2020

Pris: 159 kr

Leverans direkt via e-mail.

Quiz, festlekar & tipspromenader

Julquiz 2020

ÅRETS JULQUIZ ÄR HÄR!
Ett quiz om jul, jul, strålande jul. Blandade, fyndiga frågor - rykande färska för julen 2020 om allt som har med julen att göra. Perfekt även till de mindre julmysen, till självaste julfirandet eller till den digitala julfesten 2020!

Quizet ställer både frågor om det som är aktuellt för årets julfirande och våra älskade jultraditioner och allt som kan förknippas därmed. Quizet har 23 fyndiga och härligt juliga frågor med delfrågor som tillsammans kräver 65 svar. 14 av frågorna innehåller en musikfråga med garanterat stämningsskapande julmusik. Quizet kan med fördel delas upp så att man tar några frågor åt gången under julbordet eller julfirandet med familjen. Trevligt, underhållande, kul - och med maximal julfeeling!

Tanken är ett en "quizmaster" läser upp frågorna och spelar en bit av låtarna. I quizet finns en länk till en färdig spellista på Spotify (det går bra att använda ett gratis konto för att spela upp låtarna). Du får allt du behöver, frågor, länk till spellista, ett fint svarsformulär och facit. Du skriver själv ut så många svarsformulär som du behöver. Quizet kan lösas individuellt, eller dela in dina gäster i par eller lag.

Våra julquiz är normalt sett perfekt underhållning på julfesten eller julbordet med kollegorna, på en after work innan jul, på glöggminglet hemma eller under julhelgen för hela släkten - men i år får vi fira annorlunda. Så i vårt julquiz 2020 har vi lagt svarsformulär för utskrift i en särskild fil som man kan skicka vidare till kollegor eller vänner om man istället vill ha digital julfest eller julmyst och quizza på t.ex Teams eller Zoom. Det finns också ett svarsformulär i word där man kan skriva svaren direkt på datorn om man inte har möjlighet att skriva ut. Allt för att vi trots allt ska kunna njuta av julen 2020 tillsammans!

julquiz 2020
Pris: 159 kr