Musikquiz för barn: Melloquiz

Pris: 129 kr

Leverans direkt via e-mail.

Kalaslekar, barnquiz & pyssel

Musikquiz för barn: Melloquiz

Ett superkul musikquiz för barn med låtarna från mellon som ungarna älskar och följdfrågor om sådant som bara de vet! Quizet är perfekt för en mellofest, ett pyjamasparty eller bara för mellomys med vännerna!
Det här är ett musikquiz med en färdig Spotify-spellista (det går bra att använda ett gratis-konto), kul frågor, fyndiga följdfrågor, svarsformulär och facit. Det sträcker sig främst några år tillbaka i tiden, men det finns också några ”gamla godingar” som barnen har hört. Svårighetsnivån på frågorna är lite blandad – meningen är att alla ska kunna något, men det finns också några lite knepigare frågor för de lite äldre barnen. Svårast är kanske quizet för de vuxna som inte hänger med lika bra - så det funkar också bra för hela familjen! Varför inte tävla barn mot vuxna?

Melloquizet är nu uppdaterat med årets låtar 2020!

Quizet funkar för alla barn som gillar mello – åldern spelar inte så stor roll. Blandar man barn i lite olika ålder kan även de yngre barnen vara med. Men quizet är också superkul på mellofesten eller pyjamaspartyt för de äldre barnen - upp i tonåren!

En vuxen lekledare spelar upp en bit av varje låt och läser upp frågorna. Dela in barnen i lag och ge dem varsitt svarsformulär och en penna, eller låt dem ropa sitt lagnamn när de kan svaret. Det finns 20 frågor med 23 låtar och fyndiga följdfrågor.

Quizet kan med fördel delas upp så att man kör några frågor åt gången under ett party eller en mellomyskväll!

Pris: 129 kr