Musikquiz: Jorden runt

Pris: 149 kr

Leverans direkt via e-mail.

Quiz, festlekar & tipspromenader

Musikquiz: Jorden runt

Ett riktigt fyndigt och roligt quiz som med musikens hjälp tar dig och dina gäster på en resa jorden runt! 27 låtar kan på något sätt förknippas med en plats, frågorna handlar om musik, geografi och mycket mer som film, sport och historia.
Det här är ett fyndigt och kul musikquiz som passar i de allra flesta sammanhang, musik och resor är något de allra flesta kan relatera till. Det här quizet är perfekt på en after work med kollegorna eller på en middag hemma med vännerna. Har du en fest med någon form av resetema, eller en middag för någon som reser bort elelr kommer hem är det så klart mitt i prick!

Frågorna är uppbyggda kring 27 låtar som på något sätt kan förknippas med en plats, musiken är blandad med allt från Frank Sinatra och Cornelis Vreeswijk till Avicii och Ed Sheeran. Följdfrågorna handlar om artist och om platsen låten förknippas med och kan vara frågor om geografi men också till expempel film, sport eller historia. Roligt, klurigt och riktigt fyndigt!

Quizet genomför du genom att spela upp låtarna från en färdig spellista på Spotify (ett gratis konto går bra att använda) och sedan ställa frågorna. Dina gäster tävlar i par eller lag och fyller i svaren på frågorna, som totalt kräver 83 svar.
Pris: 149 kr