Musikquiz: One hit wonders

Pris: 149 kr

Leverans direkt via e-mail.

Quiz, festlekar & tipspromenader

Musikquiz: One hit wonders

Vi har alla dansat till, och nynnat med i, dessa klassiska one hit wonders, men vem var egentligen artisten? Testa hur mycket du minns av dessa 30 älskade one hit wonders i ett roligt musikquiz.

Du får en spotifyspellista fullspäckad med 30 av våra mest älskade (och kanske hatade) one hit wonders - nya som gamla. Detta musikquiz om one hit wonders är ett litet svårare quiz. Låtarna känner du säkert igen, men vem artisten är eller vad låten heter är desto svårare att minnas. Quizet spänner över många år, från 70-tal till 2010-tal, så desto större musikkunskaper och bredare åldersspann på deltagarna desto mer poäng kommer deltagarna att kunna samla ihop. Tack vare att quizet spänner över så många år kommer alla att känna igen någon av dessa välkända dängor och kunna svara på något.

Du organiserar lätt denna festaktivitet som är jätterolig för dig och gästerna. Du får ett komplett quiz med spellista, svarsformulär och facit. Materialet kan du skriva ut direkt och använda på en gång.

Detta quiz kan genomföras individuellt, men vi rekommenderar att genomföra det i lag för att samla så mycket musikkompetens som möjligt. Du och dina vänner ska känna igen så många som möjligt av dessa 30 artister och låttitlar och var låt har även en bonusfråga med anknytning till låten. Bonusfrågorna ger er en bra chans att samla ihop extra poäng. Må bäste musiknörd vinna!

Pris: 149 kr