Nyårsquiz: Vad minns vi av 2018?

Pris: 159 kr

Leverans direkt via e-mail.

Quiz, festlekar & tipspromenader

Nyårsquiz: Vad minns vi av 2018?

Inget passar väl bättre på nyårsfesten eller nyårsmiddagen än ett quiz om året som gått! Vi har blandat frågor om stort och smått som hänt under året, i Sverige och i världen. Fira ut 2018 med en tillbakablick på allt som hänt under året - vem kommer ihåg mest?

Nyårsquizet har blivit en tradition hos många och visst är det den perfekta underhållningen i väntan på att klockan ska slå tolv och ett nytt år ta sin början! I quizet finns 28 roliga rubriker, så som "Årets skandal", "Årets försoningar", Årets filmer", "Årets läskigaste", "Årets skilsmässa", "Årets skägg", "Årets hits" och mycket mer. Under varje rubrik samlar sig en eller flera frågor. Quizet är underhållande och ger en tillbakablick på året som gått och frågorna är blandade och handlar om allt från film, musik, tv och litteratur till de stora världshändelserna - och lite av de roliga småsakerna, som vi kanske minns när vi hör dem!

Du får allt som behövs för att genomföra quizet, frågor, svarsformulär och facit - allt i fin nyårslayout så klart! Till musikfrågorna finns en färdig spellista på Spotify (det går bra att använda ett gratis konto). Du får också lite matchande bonusmaterial i form av fina kort att lägga under tallrikarna för var och en att skriva minnen från 2018 och nyårslöfte inför 2019 på. Det finns också fina placeringskort. Allt levereras till dig på e-mail direkt efter din beställning och du skriver själv ut så mycket du behöver!
Pris: 159 kr
l