Om mamma - frågesport

Pris: 49 kr

Leverans direkt via e-mail.

Quiz, festlekar & tipspromenader

Om mamma - frågesport

Vem förtjänar väl en egen frågesport mer än mamma? Otroligt rolig frågesport bara om mamma för familjen. Ta ett frågekort och svara på en fråga om mamma. Mamma är naturligtvis enväldig domaren. Det kan bli hur roligt som helst! Passar till Mors dag, på mammas födelsedag, namnsdag eller en annan dag ni vill uppmärksamma mamma lite extra.

Frågesporten innehåller 42 kort med frågor bara om mamma. Hur väl känner ni henne egentligen? Och hur går det när man snabbt ska svara på de där frågorna man naturligtvis "kan" svaret på... Mamma är enväldig domare och utdelar poäng - och kanske också minuspoäng för ovanligt felaktiga svar. Det hela är en jätterolig aktivitet för familjen som vill uppmärksamma mamma lite särskilt.
Pris: 49 kr
Presenttips till mamma!
Är mamma en av dem som har "allt" och önskar sig "inget"? Ge henne ett paket fullt med omtanke, intresse och ett roligt projekt. Låt mamma skriva boken om sitt liv! I fina mallar och med massvis med inspiration på vägen skriver man enkelt och opretentiöst boken om sitt liv med hjälp av tillminabarnbarn.se! Ge bort en fin presentask och låt mamma berätta sin historia för barn och barnbarn.
Läs mer och beställ här>>