Om pappa frågesport

Pris: 49 kr

Leverans direkt via e-mail.

Quiz, festlekar & tipspromenader

Om pappa frågesport

Klart att pappa ska ha en egen frågesport! Kul frågesport bara om pappa för familjen. Ta ett frågekort och svara på en fråga om pappa (morfar eller farfar). Pappa är naturligtvis enväldig domaren. Det kan bli hur roligt som helst! Passar till Fars dag, på pappas födelsedag, namnsdag eller en annan dag när ni vill uppmärksamma pappa lite extra.
Frågesporten innehåller 42 kort med frågor bara om pappa. Hur väl känner ni honom egentligen? Och hur går det när man snabbt ska svara på de där frågorna man naturligtvis "kan" svaret på... Pappa är enväldig domare och utdelar poäng - och kanske också minuspoäng för ovanligt felaktiga svar. Det hela är en jätterolig aktivitet för familjen som vill uppmärksamma pappa lite särskilt.

Du får:
42 fina frågekort om pappa
Poängblad till pappa
Pris: 49 kr
Presenttips till pappa!
Är pappa en av dem som har "allt" och önskar sig "inget"? Ge honom ett paket fullt med omtanke, intresse och ett roligt projekt. Låt pappa skriva boken om sitt liv! I fina mallar och med massvis med inspiration på vägen skriver man enkelt och opretentiöst boken om sitt liv med hjälp av tillminabarnbarn.se! Ge bort en fin presentask och låt pappa berätta sin historia för barn och barnbarn.
Läs mer och beställ här>>