Paket: Nyårsquiz 2017 + Bordsplaceringslek till nyårsmiddagen

Pris: 183 kr

Leverans direkt via e-mail.

Frågesporter / Högtider / Bordsplaceringslekar

Paket: Nyårsquiz 2017 + Bordsplaceringslek till nyårsmiddagen

BORDSPLACERINSLEK FÖR HALVA PRISET!
Inget passar väl bättre på nyårsfesten eller nyårsmiddagen än ett quiz om året som gått! Vi har blandat frågor om stort och smått som hänt under året, i Sverige och i världen. Fira ut det nya året med en tillbakablick på allt som hänt under året - vem kommer ihåg mest?


Nyårsquizet har blivit en tradition hos många och visst är det den perfekta underhållningen i väntan på att klockan ska slå tolv och ett nytt år ta sin början! I quizet finns 29 rubriker, så som "Årets skandal", "Årets bragd", Årets filmer", "Årets matnyhet", "Årets hashtag", "Årets hits" och mycket mer. Under varje rubrik samlar sig en eller flera frågor, tillsammans kräver de 63 svar. Quizet är underhållande och ger en tillbakablick på året som gått och frågorna är blandade och handlar om allt från film, musik, tv och litteratur till de stora världshändelserna - och lite av de roliga småsakerna, som vi kanske minns när vi hör dem!

Du får allt som behövs för att genomföra quizet, frågor, svarsformulär och facit - allt i fin nyårslayout så klart! Till musikfrågorna finns en färdig spellista på Spotify (det går bra att använda ett grtis konto). Du får också lite matchande bonusmaterial i form av fina kort att lägga under tallrikarna för var och en att skriva minnen från 2017 och nyårslöfte inför 2018 på. Det finns också fina placeringskort. Allt levereras till dig på e-mail direkt efter din beställning och du skriver själv ut så mycket du behöver!
Paketerbjudande - du sparar 25 kr! Du får också en riktigt rolig bordsplaceringslek till nyårsmiddagen för halva priset (Ord.pris 49 kr). Har dina gäster koll på vad som hände först, sedan och sist! För att hamna på rätt plats måste gästerna samarbeta om en tidslinje kring bordet. Kul med mycket mingel! Fungerar för få eller många gäster kring bordet!
Det här är en riktigt kul och lite annorlunda bordsplaceringslek för upp till 20 personer. Bordplaceringsleken delar inte in gästerna i par, utan det handlar istället om att alla i sällskapet ska sätta sig på rätt plats.

Gästerna ska tillsammans placera händelser under 1900- och 2000-talen i tidsordning. Det hela kräver minglande och mycket samarbete.

Du får allt som behövs, instruktioner, ett planeringsblad, kort att dela ut till gästerna, facit-kort att lägga under tallrikarna och startkort. Leken fungerar för ett färre antal gäster och upp till tjugo gäster kring bordet.

Gästerna får ett kort med en händelse, det finns ett startkort på bordet. Nu ska alla gäster sätta sig i tidsordning kring bordet, genom att tillsammans gissa när händelserna skett i förhållande till varandra. Hände det som står på min lapp före eller efter din? Händelserna är mer eller mindre kända händelser från 1900- och 2000-talen. Det hela kräver att gästerna samarbetar och kommer fram till en gemensam lösning. När gästerna tror sig hittat rätt bordsplacering, kikar de på facit som ligger under tallrikarna. Riktigt rolig bordsplaceringslek som med temat årtal så klart passar perfekt på nyårsafton!

Pris: 183 kr
l