Quiz: 30 år av minnen

Pris: 149 kr

Leverans direkt via e-mail.

Quiz, festlekar & tipspromenader

Quiz: 30 år av minnen

FÖR DEN FIRAR 30 2020! Efterlyst, Ace of Base, Usama bin Laden, Idol, Tahirtorget, Sarah Sjöström, Donald Trump och #metoo är sådant som dyker upp i vårt quiz "30 år av minnen!" - en återblick över de år som den som fyller 30 har varit med och upplevt stort som smått! Vårt födelsedagsquiz börjar 1989 och innehåller frågor om stora händelser i Sverige och världen, om tv, musik, film, kultur, sport och mycket mer.
Quizet är uppdelat efter årtal från 1990och framåt. För varje årtal ställs en eller flera frågor som tillsammans kräver 74 svar. Frågorna är varierande och handlar om allt det som präglat tidsperioden - vem spelade i tv-serien vi aldrig glömmer, från vilken film är filmmusiken hämtad och kommer vi ihåg namnen och platserna från det som toppade nyheterna från förr? 13 frågor innehåller musik som hämtas från en färdig spellista. Utmana släkt och vänner i ett quiz om de senaste 30 åren! Låt dem tävla i par eller lag. Quizet passar så klart perfekt på 30-årsfesten och kan med fördel delas upp, så att man tar några frågor då och då och får en röd tråd av återblick genom kvällen!

Du får allt som behövs, frågor, spellista till musikfrågor på Spotify (det går bra att använda ett gratis konto), svarsformulär och facit - allt i fin design. Quizet levereras till dig direkt med e-mail och du skriver själv ut så många svarsformulär som du behöver.
Pris: 149 kr