Quiz: 30 år av minnen

Pris: 149 kr

Leverans direkt via e-mail.

Frågesporter / För vuxna

Quiz: 30 år av minnen

Operation Desert Storm, Efterlyst, Ace of Base, Usama bin Laden, Idol och Sarah Sjöström är sådant som dyker upp i vårt quiz "30 år av minnen!" - en återblick över de år som den som fyller 30 har varit med och upplevt stort som smått! Vårt födelsedagsquiz börjar 1988 och innehåller frågor om stora händelser i Sverige och världen, om tv, musik, film, kultur, sport och mycket mer.
Quizet är uppdelat efter årtal från 1988 och framåt. För olika årtal ställs en eller flera frågor som tillsammans kräver 58 svar. Frågorna är varierande och handlar om allt det som präglat tidsperioden - vem spelade i tv-serien vi aldrig glömmer, från vilken film är filmmusiken hämtad och kommer vi ihåg namnen och platserna från det som toppade nyheterna från förr? Utmana släkt och vänner i ett quiz om de senaste 30 åren! Låt dem tävla i par eller lag. Quizet passar så klart perfekt på 30-årsfesten och kan med fördel delas upp, så att man tar några frågor då och då och får en röd tråd av återblick genom kvällen!

Du får allt som behövs, frågor, spellista till musikfrågor på Spotify (det går bra att använda ett gratis konto), svarsformulär och facit - allt i fin design. Quizet levereras till dig direkt med e-mail och du skriver själv ut så många svarsformulär som du behöver.
Pris: 149 kr
l