Quiz: 50 år av minnen

Pris: 149 kr

Leverans direkt via e-mail.

Quiz, festlekar & tipspromenader

Quiz: 50 år av minnen

Neil Armstrong, Marlon Brando, ABBA, Ayatollah Khomeini, Flashdance, U137, Nelson Mandela, och Ache är sådant som dyker upp i vårt födelsedagsquiz för 50-åringen en återblick sedan 1969 med frågor om stora händelser i Sverige och världen, om tv, musik, film, kultur, sport och mycket mer.
Quizet är uppdelat efter årtal från 1969 och framåt. För olika årtal ställs en eller flera frågor som tillsammans kräver 66 svar. Frågorna är varierande och handlar om allt det som präglat tidsperioden - vem spelade i tv-serien vi aldrig glömmer, från vilken film är filmmusiken hämtad och kommer vi ihåg namnen och platserna från det som toppade nyheterna från förr? Utmana släkt och vänner i ett quiz om de senaste 50 åren! Låt dem tävla i par eller lag. Quizet passar så klart perfekt på 50-årsfesten och kan med fördel delas upp, så att man tar några frågor då och då och får en röd tråd av återblick genom kvällen!

Du får allt som behövs, frågor, spellista till musikfrågor på Spotify (det går bra att använda ett gratis konto), svarsformulär och facit - allt i fin design. Quizet levereras till dig direkt med e-mail och du skriver själv ut så många svarsformulär som du behöver.
Pris: 149 kr
l