Sommarquiz 2018

Pris: 159 kr

Leverans direkt via e-mail.

Quiz, festlekar & tipspromenader

Sommarquiz 2018

Årets sommarquiz är här! Sommarens bästa quiz - roligt, aktuellt och riktigt somrigt! 22 låtar som maxar sommarstämningen följs av kul och kluriga frågor om allt som har med sommaren 2018 att göra. Perfekt festlek till sommarfesten hemma eller på jobbet!
Du får ett färdigt quiz med riktigt bra frågor, aktuellt för sommaren 2018. Med quizet följer så klart facit och fina svarsformulär - du skriver själv ut så många som du behöver. Från en färdig spellista på Spotify spelar du upp låtar och ställer följdfrågorna (det går bra att använda ett gratiskonto hos Spotify). Musiken skapar stämningen, här finns både gamla slagdängor, one-hit-wonders som blev sommarplågor och de senaste sommarhitsen. Frågorna som ska besvaras handlar om låtarna men också om allt från film, tv, historia, litteratur, sommarfenomen, kuriosa och värdelöst vetande, allt självklart härligt somrigt! Frågorna kräver i år totalt 69 svar.

Quizet passar fint i de flesta sammanhang inför och under sommaren, på företagets sommarfest, på både den enkla grillkvällen eller den stora sommarfesten eller till midsommarfirandet! För visst finns det väl ingenting som vi hellre frossar i än just sommar!
Pris: 159 kr
l