Vinterquiz

Pris: 149 kr

Leverans direkt via e-mail.

Frågesporter / För vuxna

Vinterquiz

Ett riktigt roligt och fyndigt quiz som plockar fram det bästa av vintern! Perfekt för after-ski, på resan till skidorten eller på vintermiddagen.
Vintersport, film och tv, musik, geografi, historia - men allt har så klart med vintern att göra. Ett riktigt fyndigt quiz som bejakar det allra bästa med vintern. Quizet är perfekt för samkväm på skidorten, för vintermiddagen och så klart för after-ski. Quizet har 24 vintriga frågor som tillsammans kräver 40 svar. Sju frågor är musikfrågor. Låtarna spelas upp från en färdig spellista (det går bra att använda ett gratis konto). Du får frågor, svarsformulär och facit - allt i fin layout - och skriver själv ut så många svarsformulär som du behöver.
Ett riktigt roligt och fyndigt vinterquiz för after-ski, på resan till skidorten eller som uppladdning till vinterstudion! En underhållande frågesport som tar fram det roligaste med vintern.

Frågesporten har 21 roliga frågor, förknippade med skidåkning, vinter, musik, film, vintersport - både sådan man tittar på och sådan man utövar - och mycket mer. Kul och fyndigt!

Till frågesporten hör en Spotify-spellista för de sex musikfrågorna samt frågor, svarsformulär och facit.
Pris: 149 kr
l