Mordmysterier
Skattjakter
Provningar
Frågesporter
Festkoncept
Tipsrundor
Högtider
Gör det själv böcker
Presentkort
För barn
För tonåringar
För vuxna
 

Gilla först här:

Presenttips till mamma: Mors dags erbjudande: 200 kr rabatt!
Är mamma en av dem som har "allt" och önskar sig "inget"? Ge henne ett paket fullt med omtanke, intresse och ett roligt projekt. Låt mamma skriva boken om sitt liv! I fina mallar och med massvis med inspiration på vägen skriver man enkelt och opretentiöst boken om sitt liv med hjälp av tillminabarnbarn.se! Ge bort en fin presentask och låt mamma berätta sin historia för barn och barnbarn.

JUST NU! Spara 200 kr på presentask till mamma!
Läs mer och beställ här>>
Tipspromenad till bröllop
Bröllopstipspromenaden med 20 kärleksfulla frågor med bröllopsanknytning är den perfekta, lättsamma aktiviteten som gör att du undviker dötid för dina gäster när brudparet ska transporteras eller fotograferas. Ett perfekt komplement till minglet! Med denna färdiga tipspromenad är underhållningen ordnad i ett nafs.
Läs mer och beställ tipspromenaden här>>
Är du smartare än en student? En kul tipspromenad till studentfesten med 20 kluriga frågor. Låt gästerna testa sina skolkunskaper i allt från matematik och kemi till svenska, engelska, hemkunskap och filosofi. Allt färdigt att skriva ut och använda direkt, inklusive ett kul slutbetyg för "studenternas" olika kunskapsnivåer.
Läs mer och beställ tipspromenaden här>>
Tipspromenad tema Sommar, sommar, sommar
En tipsrunda som passar utmärkt till sommarens alla fester, från sommarbröllopet till grillfesten. En tipspromenad som smakar päronsplit och ljuder av Tomas Ledin - och ger garanterad sommarkänsla! Du får 22 färdiga frågor, bara att sätta upp och aktiviteten till festen är fixad!
Beställ och ladda ner tipspromenaden>>
Frågesport: Älskade tv-serier
Älskade dumburk - visst kan vi mer om den än vi vågar erkänna. Stoltsera med dina kunskaper inom populärkultur och tävla mot vänner och familj om vem som känner igen dessa 30 TV-seriers intron. Varje TV-serie har också två följdfrågor där du får använda dina specialkunskaper.
Läs mer och beställ frågesporten>>
Tipspromenad till dop och namngivning
Gör en rolig tipspromenad om dagens huvudperson till dopet eller namngivningen. Du får 12 allmänna frågor + sammanlagt 83 namnspecifika frågor till de 25 vanligaste dopnamnen just nu + inspiration och mallar för att komplettera med egna frågor.
Läs mer och beställ tipspromenaden>>
Frågesporter till temafesten
Superroliga frågesporter som gör temafesten. 70-, 80- eller 90-talets musik, film, världshändelser, sport och mycket mer. Quizen är kompletta med svarsformulär och facit och spotifyspellista för musikfrågorna.
Beställ 70-talsquiz>>
Beställ 80-talsquiz>>
Beställ 90-talsquiz>>
Tipspromenad om djur: Vem är jag?
En rolig tipspromenad om djur! Frågan är Vem är jag? Och svars-alternativen är i bilder. Därför är den här tipspromenaden särskilt rolig även för de små barnen. De lite större barnen läser de korta ledtrådarna själva. Passar barn från 3 år. Perfekt till kalaset!
Läs mer och beställ frågesporten>>
Fotopoängjakt
En kul poängjakt med hjälp av kamera. På begränsad tid ska lagen fixa ett antal bild- och filmuppdrag - för att vinna behövs en bra strategi, att våga bjuda på sig själv och massvis med kreativitet! Passar perfekt på de lite större barnens, eller ungdomarnas kalas eller fest, från ca 10 år och uppåt.
Läs mer och beställ frågesporten>>
Barnkalaspaket: Piratkalas
Ordna det roligaste Piratkalaset med spännande skattjakt, låt barnen "segla" på de sju haven i jakten på den förtrollade sjörövarskatten. På resans gång ska spännande uppdrag lösas. Du får ett komplett paket med allt du behöver - från inbjudningar och den absolut roligaste aktiviteten, till diplom och målarbok för barnen att ta med hem!
Se filmen om allt du får och beställ>>
 

© grapevine.nu, Mirago Media AB