Det är mycket man ska tänka på när man ska fixa barnkalas - vi hjälper med en checklista - 10 saker att tänka på när du ska fixa barnkalas!
Under de senaste åren har det kommit allt fler så kallade Escape games, Escape rooms eller Breakout Games – kärt barn har många namn. Kul, klurigt och "IRL"! Med vår hjälp kan du fixa ditt eget Escape Game hemma!
Påsken är vårens största högtid - tradition, ledighet ljus och vår! Fira påsken lite extra i år men ett kul påskquiz till påskbordet, en kul äggjakt för barnen eller kanske en kul skattjakt i mobilen där hela släkten tävlar mot varandra?
Att grilla tillsammans har sedan urminnes tider varit en av de mest älskade gemenskaps-ritualerna. Och det är lätt att förstå varför. Kombinationen av mat och eld, och den långsamma tillagningen med mer tid för umgänge, bidrar till en munter och mysig stämning. Tips inför grillfesten finns här!
FILM! Se filmen om hur du fixar roligaste barnkalaset med en temaskattjakt!
inbjudningskort app
Ditt betyg I snitt:4.2 (36 votes)

Grapevine Party Invitations - Snyggaste inbjudningarna direkt i telefonen!


  • GÖR FINA INBJUDNINGAR MED SNYGGA BILDER OCH EGEN TEXT
  • SKICKA TILL GÄSTERNA DIREKT MED SMS
  • GÄSTERNA SVARAR DIREKT I TELEFONEN
  • DU HÅLLER ENKELT REDA PÅ VEM SOM SVARAT OCH VEM SOM KOMMER
I vår inbjudningsapp gör du inte bara enkelt fina inbjudningar, du skickar dem också med sms eller i appen och administrerar ditt event. Alla gäster får en snygg inbjudan via sms och svarar direkt om de kan komma eller inte. I appen ser du vilka som svarat och vilka som kommer! I appen kan du ladda upp en egen bild på din inbjudan eller välja i vårt stora bildarkiv med bilder som passar allt från 50-årsfest och Babyshower till barnkalas med olika teman och julfest, grillfest och halloweenfest!
Appen och att använda den är så klart helt gratis!

Dina gäster gör allt enkelt i ett sms - de behöver inte ladda ner appen - om de inte vill, förståss!

Ladda ner appen här:

grapevine party invitations
Graqpevine Party Invitations
Om du skickar inbjudningar gissar vi att du ska ha fest! Då behövs det ju också lite kul festlekar - för barn eller vuxna! Botanisera bland 100-tals färdiga festlekar, quiz, mordgåtor, escape games, mobilevents och skattjakter här!