Pumpor hör Halloween till! Vi berättar det du inte visste om Halloween pumpan, vad det gentligen har med Halloween att göra, hur man gör pumpalyktor och goda recept med pumpa.
Så fixar du en komplett Halloweenbuffé - spökpizza, falukorvsmonster, chokladbollsspindlar, marshmallowsspöken och häxbrygd med fladdermuslortar och mycket mer mums!
Så fixar du äkta Halloweenstämning! Steg-för-steg till en fin pumpalykta och schabloner och flasketiketter att beställa gratis!
Lys upp höstmörkret med en Halloweenfest - höstens roligaste för både barn och vuxna! Vi har samlat alla våra tips för den roligaste festen!
På Halloween ska man klä ut sig! Här får du tips om både roliga och söta Halloweenkostymer för de små och lite läskigare för de större...
Halloweenfesten ska så klart förgyllas med roliga festlekar! Vi tipsar om de bästa lekarna till Halloweenfesten - både för barn och vuxna.
Skapa rätta stämningen på Halloweenfesten med musik och ljudeffekter! Vi har gjort färdiga spellistor till Halloweenfesten - en till barnens Halloweenfest och en till de vuxnas.
När höstmörkret kryper på är det tid för att lösa ett mysigt, rysigt mysterium! Här är höstens bästa mysterier för stor och liten, skattjakter, mysterier, escape games och mordgåtor...
En middag gästerna garanterat aldrig glömmer! Låt dem alla vara med och spela avgörande roller i ett mysterium med mord eller låt dem med logik och slutledningsförmåga lösa en spännande mordgåta.
Skrämmande, läcker mat måste det vara på Halloweenfesten! Vi delar med oss av våra favoritrecept.
halloweenfest lekar
Ditt betyg I snitt:4.3 (18 votes)

Halloweenfest - bästa festlekarna för stora och små!

Här har vi samlat våra bästa skattjakter, escape games, mysterier, quiz, festlekar och mordmysterier till Halloweenfesten.

halloweenfest barn

Halloweenfest för de yngsta

Halloweenfesten för de yngsta ska vara mysigt rysig men inte läskig på riktigt! Busiga spöken och snälla vampyrer får gärna gästa festen! För de yngsta är en skattjakt efter godis-skatten så klart den perfekta leken för Halloweenfesten!

halloweenfest lekar

Halloweenfest för skolbarnen

När barnen har hunnit bli lite äldre blir utklädningarna lite läskigare och mysterierna lite svårare att lösa! Välj en spökjakt med frågor eller mobilskattjakt för skattjakt utomhus, ett escape game för ett knepigt mysterium inomhus eller vår nya halloweenlek med olika uppdrag som du kan göra nästan var som helst och för många barn!

halloweenfest vuxna

Halloweenfest för vuxna - det är inte bara barnen som ska få ha roligt!

Till de vuxnas halloweenfest finns en kul festlek med stationer, mingelquiz och musikquiz med massvis med fyndig musik som sätter stämningen. En mordgåta - med eller utan att gästerna spelar roller - passar ju så klart också perfekt på halloweenfesten!