Pumpor hör Halloween till! Vi berättar det du inte visste om Halloween pumpan, vad det gentligen har med Halloween att göra, hur man gör pumpalyktor och goda recept med pumpa.
Så fixar du en komplett Halloweenbuffé - spökpizza, falukorvsmonster, chokladbollsspindlar, marshmallowsspöken och häxbrygd med fladdermuslortar och mycket mer mums!
Så fixar du äkta Halloweenstämning! Steg-för-steg till en fin pumpalykta och schabloner och flasketiketter att beställa gratis!
Lys upp höstmörkret med en Halloweenfest - höstens roligaste för både barn och vuxna! Vi har samlat alla våra tips för den roligaste festen!
På Halloween ska man klä ut sig! Här får du tips om både roliga och söta Halloweenkostymer för de små och lite läskigare för de större...
Skapa rätta stämningen på Halloweenfesten med musik och ljudeffekter! Vi har gjort färdiga spellistor till Halloweenfesten - en till barnens Halloweenfest och en till de vuxnas.
Vi har mordgåtor och mordmysterier både där deltagarna spelar roller och enklare varianter där man klöser mordmysteriet med logik och slutledningsförmåga. Läs om hur de fungerar här.
Skrämmande, läcker mat måste det vara på Halloweenfesten! Vi delar med oss av våra favoritrecept.
halloweenlekar halloween festlekar halloweenfest
Ditt betyg I snitt:4.5 (20 votes)

Halloweenlekar och aktiviteter till Halloweenfesten

Som vilken fest som helst så blir Halloweenfesten roligare med någon form av aktivitet eller lek. Festlekar är alltid kul, men särskilt användbara om alla gäster inte känner varandra så väl. Då kan man blanda lag och försäkra sig om att alla får tillfälle att umgås, så att man inte hamnar i situationen att gamla vänner bara pratar med varandra. Allra bäst blir festleken om den dessutom håller sig till tema eller säsong för festen, då får festen en röd tråd, och det hela känns mer genomtänkt och därmed exklusivt. Att ha en aktivitet och mer organiserad lek på barnens fest brukar inte bara innebära att barnen har roligare utan också att festen eller kalaset går lite lugnare till. Organiserade aktiviteter brukar innebära mindre konflikter och tokbus än "fri lek". Till Halloweenfesten ska så klart festleken handla om monster, mysterier eller till och med mord!

Bästa Halloweenlekarna för barnens Halloweenfest

Vi på Grapevine älskar Halloween och har naturligtvis också tagit fram riktigt roliga Halloweenlekar. Här är vår topplista över roliga lekar till Halloweenfesten för barn i alla åldrar:

Bästa festlekarna för den vuxna Halloweenfesten:

Det är inte bara barnen som ska få ha kul! Här hittar du vår topplista över roliga lekar till de vuxnas Halloweenfest, men Halloweenquizet kan naturligtvis barn och vuxna också lösa tillsammans!

Dekoration och pyssel till Halloweenfesten