Pumpor hör Halloween till! Vi berättar det du inte visste om Halloween pumpan, vad det gentligen har med Halloween att göra, hur man gör pumpalyktor och goda recept med pumpa.
Så fixar du en komplett Halloweenbuffé - spökpizza, falukorvsmonster, chokladbollsspindlar, marshmallowsspöken och häxbrygd med fladdermuslortar och mycket mer mums!
Så fixar du äkta Halloweenstämning! Steg-för-steg till en fin pumpalykta och schabloner och flasketiketter att beställa gratis!
Lys upp höstmörkret med en Halloweenfest - höstens roligaste för både barn och vuxna! Vi har samlat alla våra tips för den roligaste festen!
På Halloween ska man klä ut sig! Här får du tips om både roliga och söta Halloweenkostymer för de små och lite läskigare för de större...
Halloweenfesten ska så klart förgyllas med roliga festlekar! Vi tipsar om de bästa lekarna till Halloweenfesten - både för barn och vuxna.
Skrämmande, läcker mat måste det vara på Halloweenfesten! Vi delar med oss av våra favoritrecept.
halloweenfest
Ditt betyg I snitt:5 (3 votes)

Musik till Halloweenfesten!

Till Halloweenfesten behövs förutom de bästa festaktiviteterna också så klart den optimala, läskiga spellistan! Vi har valt våra favorit Halloweenlåtar både till de vuxnas Halloweenfest och till barnens.

Spellista till barnens Halloweenfest med kul Halloweenlåtar, välkända läskiga låtar och ruskiga ljudeffekter...

Spellista till de vuxnas Halloweenfest, alla de självklara låtarna och fler med en kul koppling till Halloweentemat: