Inbjudningskort till fest och barnkalas

Gratis inbjudningskort till fest och barnkalas!

Gör fina gratis inbjudningskort till fest och barnkalas! I vår inbjudningskortsfixare finns massvis med fina designer till inbjudningskort till årets alla fester – sommarfest, halloweenfest eller julfest och till alla barnkalasteman. Välj en design, skriv din egen text, få direkt kortet att spara och skriv ut så många kort du vill. Snabbt, enkelt och helt gratis!

Inbjudningskort till fest

Bland våra gratis inbjudningskort till fest hittar du inbjudningskort till alla årets högtider, till sommarfest, grillfest, kräftskiva, halloweenfest, julfest, glöggmingel och nyårsfest. Men också till middag, cocktailparty, födelsedagsfest och mycket mer.

Gör gratis inbjudningskort till fest här>>

Inbjudningskort till barnkalas

Bland våra gratis inbjudningskort till barnkalas finns både inbjudningskort till det alldeles vanliga kalaset men också inbjudningkort för olika temakalas, piratkalas, detektivkalas, mysteriekalas, djungelkalas, superhjältekalas, prinsesskalas eller till barnens julfest eller halloweenfest. Här hittar du också inbjudningskort som bjduer in till kalas med våra olika mysterier och skattjakter så att barnen redan i inbjudna får reda på att något extra spännande kommer att hända på barnkalaset!

Gör gratis inbjudningskort till barnkalas här>>

Inbjudningskort till Halloweenfest

Att fira höstlov och halloween med en halloweenfest har blivit allt mer populärt, både för barn och vuxna. Balnd våra inbjudningskort hittar du flera fina inbjudningskort till halloweenfest och halloweenkalas.

Här finns gratis inbjudningskort till Halloweenfest för vuxna>>

Här finns gratis inbjudningskort till Halloweenfest för arn>>

Vad ska det stå på inbjudningskort till fest?

Vem är det som bjuder?
Var hålls festen?
När hålls festen, datum och tid?
Är det en särskild anledning till att festen hålls, är det något som firas?
Är det något särskilt tema på festen?
Ska man klä sig på något särskilt sett, kanske klä ut sig eller klä sig varmt, eller är det en finare fest med klädkod?
När och till vem ska man OSA?
Skriv också gärna på ett trevligt sätt annat som kan göra det enklare för gästerna att planera. Bjuds det på plockmat eller en tre-rätters middag? Då vet gästerna om de ska komma hungriga. Är det ett tillfälle som firas, klargör gärna om du inte vill ha presenter.

Vad ska det stå på inbjudningskort till barnkalas?

Vem är det som bjuder?
Var hålls festen? Ute eller inne?
När hålls kalaset? Ange både start- och sluttid, så att föräldrar vet när de ska hämta.
Hur många år fyller födelsedagsbarnet?
Är det något särskilt tema på kalaset och ska man klä ut sig?
Vad blir det att äta på kalaset? Bjuds det på mat eller bara tårta och glass. Vill man ha glada barn på kalaset kan det vara bra att hjälpa föräldrarna att planera så att barnen kommer mätta eller hungriga, beroende på vad man tänker sig.
Är det något särskilt födelsedagsbarnet önskar sig?
När och till vem ska man OSA.