Julfest på jobbet? Glöggmingel hemma? Julfest i föreningen eller på skolan eller kanske barnkalas i juletid? Och så klart självaste julfirandet med familj, släkt och vänner! Här hittar du våra bästa festlekar för julen!
Nyår är årets festligaste fest! Här har vi samlat de roligaste festlekarna för nyårsafton!
Här på redaktionen älskar vi glöggfest och julmingel - få saker har så hög mysfaktor! Här har vi samlat lite tips och idéer inför glöggfesten: recept på hemgjort glögg, tillbehör och tilltugg.
INBJUDNINGSKORTSFIXAREN! Skapa fina inbjudningskort till fest! Allt från födelsedagsfest och kräftskiva till halloweenfest, after-work eller mordmysteriemiddag. Välj inbjudningskort, skriv din egen text, få kortet direkt och skriv ut så många som du behöver. Snabbt, enkelt och gratis!
Vi har samlat lite förslag på hur du enkelt ordnar mat och tema till en julfest i december. Lägg till en rolig julfestaktivitet så infinner sig julstämning i massor!
Passa på att fylla julen i år med härlig, stämningsskapande julunderhållning! Julquiz, julmelodikryss, julfestlekar eller en julig skattjakt för barnen. Här har vi samlat jullekar för liten och stor.
Få saker är så traditionsbundet som just julen. Hur man firar jul kan i vissa familjer vara lika heligt som en gång Jesus och krubba. Läs om våra jultraditioner!
Ska kollegorna samlas på kick-off, konferens eller afterwork? Fixa underhållningen! Färdiga musikquiz, mobiljakter, mordmysterier och festlekar...
Att fira året som gått och välkomna det nya, är en av årets största fester! Här hittar du tips och idéer till den glittrande nyårsfesten!
julbord lekar
Ditt betyg I snitt:5 (3 votes)

Julbord!

Att äta julbord tillsammans med kollegor, familj eller vänner hör julen till! Ofta har man som tradition på företagen att bjuda på julbord eller julfest - en kul upptack till julen och ett avslut på en ofta hektisk höst tillsammans. Ordnar man julbordet lite på egen hand kan det vara kul att förutom mat också bjuda på lite roliga aktiviteter. Vi på grapevine har massvis med festlekar som passar till julbordet!

Ska man till exempel ta sig från kontoret till en festlokal eller restaurang kan man göra det med hjälp av ett kul julmobilquiz där lagen följer en karta och svarar på juliga frågor i mobilen - slutdestinationen avslöjas inte förrän på slutet! Man kan också inleda festen med en laglek innan själva julbordet eller så underhåller man tex med ett julquiz eller en spännande mordgåta sittande vid julbordet. Eftersom julbord oftast är buffé passar det bra att kombinera mat och lekar!

12 roliga festlekar till julbordet

l