Julen är mysandet och pysslandets högtid! Varför inte ordna lite julmys för barnen och deras kompisar. Här har vi samlat några tips om hur du ordnar barnens egen lilla julfest.
Här på redaktionen älskar vi glöggfest och julmingel - få saker har så hög mysfaktor! Här har vi samlat lite tips och idéer inför glöggfesten: recept på hemgjort glögg, tillbehör och tilltugg.
Vi har samlat lite förslag på hur du enkelt ordnar mat och tema till en julfest i december. Lägg till en rolig julfestaktivitet så infinner sig julstämning i massor!
Vi på grapevine tycker om enkla, smidiga lösningar! Här får du lite bra tips till julbordet. Enkla lösningar men med din egen touch - som hemlagat - men på inte mycket mer än 10 minuter! Precis som grapevines alla festaktiviteter...
Inget är så mysigt som att baka tillsammans i juletid! Doften av saffran, kanel och choklad sprider sig över huset! Här får du 10 härliga recept till julbaket.
Få saker är så traditionsbundet som just julen. Hur man firar jul kan i vissa familjer vara lika heligt som en gång Jesus och krubba. Läs om våra jultraditioner!
Att fira året som gått och välkomna det nya, är en av årets största fester! Här hittar du tips och idéer till den glittrande nyårsfesten!
julquiz
Ditt betyg I snitt:4.3 (9 votes)

Jullekar, julquiz, julfrågesporter - låt julen bli extra rolig i år!

Jul sägs ju vara barnens högtid, men det bästa med julen är ju faktiskt att den lockar fram barnet i oss alla. För visst känner vi väl alla ett litet pirr av förväntan inför julen! Passa därför på att låta julen bli extra lekfull i år!

Jullekar brukar uppskattas av de flesta. Fixa ett julquiz till julfesten på jobbet, en julfrågesport till glöggminglet hemma och ett mysigt julmelodikryss för släkten på juldagen! Glöm naturligtvis inte heller bort barnen - låt dem bege sig till Tomteland och ge sig ut på en spännande skattjakt! Grapevine gör det enkelt för dig att ordna en riktigt rolig jul - köp jullekarna färdiga av oss!

Topp 9 roliga jullekar och festaktiviteter

För den vuxna julfesten - till glöggminglet hemma, till julfesten på jobbet eller till uppesittarkvallen med hela släkten:

EXTRA!

För många av festaktiviteterna behöver du dela in deltagarna i lag. Här kan du beställa en rolig lagindelningslek för glöggfesten eller julfesten, den fungerar särskilt bra för glöggmingel, eftersom den också hjälper gästerna att hålla rätt på sitt glas resten av kvällen. Den fungerar också bra för en bordsplacering om gästerna ska sitta vid småbord, ett lag vid varje bord. Du kan beställa lagindelningsleken gratis! Fyll i rabattkoden RUDOLF vid beställning så får du 100% rabatt!

Beställ lagindelnings-leken för glöggmingel och julfest GRATIS!

Topp 6 till barnens julfest

- till skolans eller klassens julfest, till julpysslet hemma eller tillsammans med släktens alla barn i väntan på tomten: