Kalaslekar Pirater

Pris: 129 kr

Leverans direkt via e-mail.

Kalaslekar, barnquiz & pyssel

Kalaslekar Pirater

Alla barnkalaslekar som du behöver till piratkalaset! Beställ och skriv ut - och kalaset är fixat! Innehåller fem olika kul lekar med allt som behövs, dessutom belöningar och bordstablett med pyssel!
Det här är ett stort kalaspaket med tema pirater och allt som hör därtill! Kalaspaketet innehåller utskrivbart material för lekar till ett helt piratkalas! Allt är i fin layout med instruktioner och idéer och allt som behövs för att arrangera lekarna ingår! Med kalaspaketet fixar du snabbt riktigt roliga piratlekar till barnkalaset!
Du väljer själv om du vill använda en, några eller alla lekar under kalaset. Beroende på hur många gäster det är på kalaset och hur gamla de är kan man leka en eller flera lekar en eller flera gånger. Lekarna passar barn i åldern 3-7 år, i kalaspaketet finns förslag på hur du anpassar lekarna efter barnens ålder. Kalaspaketet fungerar både för några stycken gäster och till det stora kalaset, du skriver själv ut så mycket som du behöver av materialet.
Kalaspaketet innehåller sju olika delar:
1. Penningpåsar
Penningpåsarna görs till halsband som används som belöningar till vinnarna i de olika tävlingarna.

2. Lagindelningslek
En rolig lagindelningslek som också fungerar som "isbrytare" där alla små kalasgäster måste mingla med varandra och hitta sina lagkamrater.

3. Piratquiz
Ett kul quiz med 12 frågor om pirater, varav 3 musikfrågor med Spotify-spellista (det går bra att använda ett gratiskonto). Quizet kan göras på olika sätt för mindre och större barn. Poängräkningsformulär och svarsformulär ingår.

4. Piratbingo

Ett bildbingospel där man ska få 4 i rad. Instruktioner, visningsbilder och 16 unika bingoplattor ingår.
5. Öppna skattkistan
Som den klassiska leken "sätta knorren på grisen" men här ska en stor skattkista öppnas med nycklar. Du skriver ut och tejpar ihop en stor plansch av skattkistan och nycklar till alla barn.

6. Bordstablett med pyssel
En fin stor bordstablett i A3-fomrat som fungerar som underlägg på varje plats. Bordstabletten är både en fin del av dukningen och låter gästerna pyssla och färglägga i väntan på kalasmaten.

7. Jakten på skatten – Piratens gåta
Till sist finns även en klurig gåta som kan användas i jakten på de obligatoriska godispåsarna.
 
 
Pris: 129 kr