Kalaslekar Prinsessor & riddare

Pris: 129 kr

Leverans direkt via e-mail.

Kalaslekar, barnquiz & pyssel

Kalaslekar Prinsessor & riddare

Alla barnkalaslekar som du behöver till prinsess & riddare kalaset! Beställ och skriv ut - och kalaset är fixat! Innehåller fem olika kul lekar med allt som behövs, dessutom belöningar och fin bordstablett med pyssel!
Det här är ett stort kalaspaket med tema prinsessor och riddare. Kalaspaketet innehåller utskrivbart material för lekar till ett helt barnkalas! Det fungerar lika bra till kalaset med bara små prinsessor som till kalaset med både prinsessor och riddare. Allt är i fin layout med instruktioner och allt som behövs för att arrangera lekarna ingår! Med kalaspaketet fixar du snabbt riktigt roliga lekar med tema prinsessor & pirater till barnkalaset!
Du väljer själv om du vill använda en, några eller alla lekar under kalaset. Beroende på hur många gäster det är på kalaset och hur gamla de är kan man leka en eller flera lekar en eller flera gånger. Lekarna passar barn i åldern 3-7 år, i kalaspaketet finns förslag på hur du anpassar lekarna efter barnens ålder. Kalaspaketet fungerar både för några stycken gäster och till det stora kalaset, du skriver själv ut så mycket som du behöver av materialet.
Kalaspaketet innehåller sju olika delar:
1. Kronor
Kronor görs till halsband som används som belöningar till vinnarna i de olika tävlingarna.

2. Lagindelningslek
En rolig lagindelningslek som också fungerar som "isbrytare" där alla små kalasgäster måste mingla med varandra och hitta sina lagkamrater.

3. Prinsess- och riddare quiz
Ett kul quiz med 12 frågor om prinsessor, riddare och allt som hör därtill inkl en musikfråga (inkl länk till Spotify). Quizet kan göras på olika sätt för mindre och större barn. Poängräkningsformulär och svarsformulär ingår.

4. Prinsess- och riddarebingo

Ett bildbingospel där man ska få 4 i rad. Instruktioner, visningsbilder och 16 unika bingoplattor ingår.
5. Sätt pussen på grodan
Som den klassiska leken "sätta knorren på grisen" men här ska pussen hamna på grodans mun. Du skriver ut och tejpar ihop en stor plansch av grodan och pussar till alla barn.

6. Bordstablett med pyssel
En fin stor bordstablett i A3-fomrat som fungerar som underlägg på varje plats. Bordstabletten är både en fin del av dukningen och låter gästerna pyssla och färglägga i väntan på kalasmaten.

7. Jakten på skatten – Prinsessan Guldkronas gåta
Till sist finns även en klurig gåta som kan användas i jakten på de obligatoriska godispåsarna.
 
 
Pris: 129 kr