Sommaren är tid att umgås! Med ljus och värme kommer viljan att vara tillsammans, att hitta på något roligt. Lata, soliga eftermiddagar och ljumma sommarkvällar är som gjorda för umgänge och fest! Här hittar du våra somrigaste festlekar för vuxna och barn...
Julfest på jobbet? Glöggmingel hemma? Julfest i föreningen eller på skolan eller kanske barnkalas i juletid? Och så klart självaste julfirandet med familj, släkt och vänner! Här hittar du våra bästa festlekar för julen!
Här på redaktionen älskar vi glöggfest och julmingel - få saker har så hög mysfaktor! Här har vi samlat lite tips och idéer inför glöggfesten: recept på hemgjort glögg, tillbehör och tilltugg.
Att grilla tillsammans har sedan urminnes tider varit en av de mest älskade gemenskaps-ritualerna. Och det är lätt att förstå varför. Kombinationen av mat och eld, och den långsamma tillagningen med mer tid för umgänge, bidrar till en munter och mysig stämning. Tips inför grillfesten finns här!
INBJUDNINGSKORTSFIXAREN! Skapa fina inbjudningskort till fest! Allt från födelsedagsfest och kräftskiva till halloweenfest, after-work eller mordmysteriemiddag. Välj inbjudningskort, skriv din egen text, få kortet direkt och skriv ut så många som du behöver. Snabbt, enkelt och gratis!
En middag gästerna garanterat aldrig glömmer! Låt dem alla vara med och spela avgörande roller i ett mysterium med mord eller låt dem med logik och slutledningsförmåga lösa en spännande mordgåta.
Musikquiz är nästan alltid kul och passar på de flesta fester och middagar. Med ett musikquiz är det enkelt att skapa en stämning efter tema eller säsong.
Fixa en egen Oktoberfest! Med öl, bratwurst och umpa-bumpa musik kommer du långt. Den ambitiöse tar också fram sina lederhosen eller dirdl ur garderoben och så är det bara att festa loss. Här hittar du lite idéer och så klart de bästa festlekarna för en Oktoberfest!
musikquiz kickoff
Ditt betyg I snitt:4 (2 votes)

Kul på jobbet! Färdiga musikquiz, mobiljakter och festlekar för kickoff, afterwork och konferens

Ska kollegorna samlas på kickoff, konferens eller afterwork? Då behövs det kanske en kul aktivitet - här har vi samlat musikquiz, mobiljakter, mordmysterier och festlekar som passar bra. Köp färdigt, få allt som behövs direkt med e-mail!
Fick du uppgiften att hitta på underhållningen till konferensen eller AW:n på måndagsmötet - men budgeten är begränsad? Då hjälper vi dig gärna att fixa en kul aktivitet! Du beställer en färdig, proffsig produkt med allt som behövs. Omedelbar leverans med e-mail. Snabbt och smidigt - och till en liten peng. Imponera på kollegorna och fixa ett proffsigt musikquiz, ett spännande mordmysterium, en musiktävling eller rent av en spionjakt i mobilen!

Musikquiz

Ett musikquiz passar perfekt på en after-work eller för att runda av dagen på en konferens. Du får ett proffsigt, färdigt quiz, fyndigt och roligt och gjort för underhållning. Utse en lekledare som spelar upp låtar från en färdig spellista och ställer frågorna. Du skriver själv ut så många svarsformulär som behövs.
Fler musikquiz, quiz med säsongstema och frågesporter hittar du här>>

Mobilevents

Ett mobilevent är en annorlunda och kul teambuilding-aktivitet, som dessutom på ett kul sätt kan förflytta hela gruppen från A till B. Till exempel från kontoret till en hemlig restaurang eller festlokal. Det kan också vara ett perfekt avslut med promenad och frisk luft efter en lång konferensdag. Det hela kan genomföras var som helst, du beställer när, var och hur länge! Testa vår gratis demo för att se hur det hela fungerar (men till de vuxna är histora och frågor så klart en annan).

Festlekar och mordmysterier

Tävla som på tv och låt kollegorna svara på frågan "Vart är vi påväg?". Eller låt alla bli deckare för en kväll och lös ett spännande mordmysterium!
Fler mordmysterier hittar du här>>
Fler festlekar hittar du här>>

PS. När du köper en produkt hos oss får du använda den internt i företaget och för privat bruk. Men du kan inte köpa en produkt av oss och använda den i kommersiellt syfte mot kunder och gäster, lika lite som du kan köpa en DVD-film och öppna biograf. Men vill du samarbeta med oss och använda våra produkter inom en verksamhet har vi ännu mer roliga produkter, särskilt anpassade för detta! Kontakta oss i så fall, så pratar vi om saken: b2b@grapevine.nu

Läs mer om våra B2B mobilevents här>>