Alla produkter
Mordmysterier
Mysterier
Skattjakter
Provningar
Frågesporter
Festkoncept
Tipsrundor
Högtider
Gör det själv böcker
Presentkort
För barn
För tonåringar
För vuxna
För företagsevent
Grapevine Norge
Grapevine Finland
Grapevine Danmark
Grapevine på tyska
Grapevine på engelska

Tips till kräftskivan!
En av årets roligaste fester är den traditionella kräftskivan som infaller då sommarnätterna är ljumma och det börjar skymma igen på kvällarna. Då är det magiskt att tända massvis med lyktor i trädgården och duka upp till kräftskiva! Med våra roliga festprodukter gör du kvällen extra minnesrik!

sånghäfte kräftskiva

Topp 9 festlekar till kräftskivan!

lekar kräftskiva
1. Kräftquiz
Riktigt kul och klurigt quiz till kräftskivan! Frågorna har vitt skilda ämnen så som musik, film, historia, mat, litteratur och mycket mer - men ett gemensamt, de har alla en fyndig koppling till kräftor och kräftskiva! Gör kräftskivan lite extra rolig i år! 149 kr.
Mer info>>
frågesport kräftskiva
2. Kräftfest!
NYHET!
Minst en gång om året ska vi njuta av dessa små röda läckerheter med allt som hör därtill! Här har du en perfekt festlek till kräftskivan! Låt dina gäster ta sig an nio färdiga utmaningar i kräftans tecken! En kul uppladdning inför kräftätandet - enkelt för dig att fixa, otroligt trevligt för dina gäster! 159 kr.
Mer info>>
kräftskiva tipspromenad
3. Tipspromenad till kräftskivan
Kräftskiva! En tipspromenad speciellt för denna härliga augustifest. 16 frågor kretsar kring temat kräftor och allt som hör därtill. Fyndigt och roligt! Låt gästerna roa sig en stund på egen hand medan du tänder ljuslyktorna! 129 kr.
Mer info>>
quiz kräftskiva
4. Mordmysterium: Mord vid Midsommar
PERFEKT EN MÖRK AUGUSTIKVÄLL!
Var Barnaby för en kväll i en "mysdeckare"! Då ska du bjuda dina gäster på en mordgåta i samma anda! Följ med och fira Midsommar på familjen Pamps sommarnöje. Här finns spöken som visar sig i den ljusa sommarnatten, intriger, kärlek, svek och inte minst - ett mystiskt mord begås! Vem är mördaren? 299 kr. Mer info>>
festlek kräftskiva
5. Sommarquiz
Dags att ladda för - Sommar, sommar, sommar! Här har du quizet som maxar sommarstämningen! Quizet är uppbyggt kring 17 älskade sommarlåtar som sprider sommarkänsla och frågorna är roliga, fyndiga och riktigt, riktigt somriga. Vårt bästa sommarquiz! Förgyll grillkvällen eller sommarfesten med en riktigt rolig frågesport. 149 kr.
Mer info>>
dukning kräftskiva
6. Bordplaceringslek för kräftskivan
En kul placeringslek för kräftskivan med tema kända personer. Herrarna får en beskrivning av en person, damerna får ett namn. Nu gäller det att hitta personen som beskrivs. En kul och enkel "lek" för att hitta sin bordskavaljer, som gör det nödvändigt för gästerna att mingla under fördrinken. 49 kr.
Mer info>>
sånghäfte kräftskiva
7. Sångblad kräftskiva
Ska det ätas kräftor så ska det sörplas - och sjungas! Våra sångblad med de klassiska snapsvisorna och andra roliga kräftvisor är ett måste! Bladen sätter du ihop till ett fint underlägg till varje plats. Matchande placeringskort medföljer.
Mer info>>
sommarfest
8. Sommarmelodikryss
Lata soliga dagar, ljumma sommarkvällar... Roa familj eller vänner med ett härligt sommarmelodikryss! Till krysset hör en Spotify-spellista med 34 låtar, frågor att ställa och en kryssplan. En mysig, avslappnad festaktivitet som sprider massvis med sommarstämning! 159 kr.
Mer info>>
9. Musikquiz: Svenska klassiker
NYHET!
Ett härligt musikquiz med svenska klassiker! Från Taube och Anita Lindblom till Vikingarna, Kent, Eva Dahlgren och Lundell. Ni kommer garanterat att känna igen låtarna - vad heter de och vem gjorde dem? Till varje låt hör också en lite knepigare följdfråga. Underhåll vännerna med en kul tillbakablick och massvis med nostalgi! 149 kr.
Mer info>>
kräftskiva sånger
Fler tips till kräftskivan, om inbjudningar, dukning, mat och dryck, recept och mycket mer hittar du här>>
kräftskiva sånger
Även barnen ska ha kul på kräftskivan - fixa en rolig skattjakt!
lekar till fest
Skattjakt: Sommarmysteriet
Låt barnen lösa sommarmysteriet som anländer med flaskpost. Riktigt rolig och somrig skattjakt som kan genomföras nästan var som helst och passar varje tillfälle - hela sommaren. Förgyll sommarfesten för barnen! Enkelt för dig att förbereda, buskul för barnen! 169 kr.
Mer info 4-6 år | Mer info 7-10 år
För 4-6 år
För 7-10 år
sommarfest barn
Hotellmysteriet
Ordna mysteriekalas och låt barnen lösa det spännande Hotellmysteriet! Hotellchefen Georg Gästfri behöver barnens hjälp att sätta stopp för en klåfingrig tjuv som härjar på hotellet. I en spännande skattjakt ska barnen lösa gåtor, hitta de försvunna sakerna och samla ledtrådar till vem tjuven är. Perfekt utomhus, till sommar och semester! 169 kr.
Mer info 4-6 år>> | Mer info 7-10 år>>
För 4-6 år
För 7-10 år
festlekar utomhus
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen. 129 kr.
Mer info>>

© grapevine.nu, Mirago Media AB