Sommaren är tid att umgås! Med ljus och värme kommer viljan att vara tillsammans, att hitta på något roligt. Lata, soliga eftermiddagar och ljumma sommarkvällar är som gjorda för umgänge och fest! Här hittar du våra somrigaste festlekar för vuxna och barn...
På sommaren finns det så mycket mer både tid och lust att ställa till med fest! 3 sommarfester med tips, mat och festlekar hittar du här...
Sommarfest är kul! När man är utomhus och solen skiner kan man göra mer än att bara sitta och prata. Umgås med en rolig festlek till sommarfesten. Spela klassiker som kubb eller brännboll eller fixa cykelorientering eller tipspromenad om alla gäster. Vi har samlat lite kul tips och partylekar!
Att grilla tillsammans har sedan urminnes tider varit en av de mest älskade gemenskaps-ritualerna. Och det är lätt att förstå varför. Kombinationen av mat och eld, och den långsamma tillagningen med mer tid för umgänge, bidrar till en munter och mysig stämning. Tips inför grillfesten finns här!
INBJUDNINGSKORTSFIXAREN! Skapa fina inbjudningskort till fest! Allt från födelsedagsfest och kräftskiva till halloweenfest, after-work eller mordmysteriemiddag. Välj inbjudningskort, skriv din egen text, få kortet direkt och skriv ut så många som du behöver. Snabbt, enkelt och gratis!
Kräftskivan är sommarens efterrätt! Fixa roligaste kräftskivan! Här hittar du 7 matnyttiga tips, gratis inbjudningskort, sångblad med snapsvisor till kräftskivan, färdiga festlekar och mumsiga recept.
Har barnen tur att fylla år under sommaren kan man ju ha ett härligt barnkalas utomhus men man kanske även i andra sammanhang vill ordna med en sommarfest för barnen - här är våra bästa tips för barnens sommarfest...
midsommar lekar
Ditt betyg I snitt:4.5 (6 votes)
Midsommar är en av årets största fester och definitivt en av sommarens festhöjdpunkter! Midsommar ska firas med blommor i håret, sill, färskpotatis och jordgubbar, dans kring midsommarstången och så klart roliga festlekar! Här har vi samlat perfekta lekar för midsommarfirandet! Festlekar, quiz, mordmysterier och skattjakter för barnen!

Alla våra produkter är kompletta festlekar - klara att använda. Du får allt som behövs. Leverans omedelbart efter beställning med e-mail. Ladda hem och skriv ut!
Ska det firas så ska det sjungas! Vi bjuder på våra fina sångblad till midsommar! Med raattkoden nedan får du sångbladen gratis!
midsommar sånghäfte

Vi bjuder på sångblad till Midsommarfesten!

Till Midsommar ska det inte bara dansas som grodor runt midsommarstången, det ska också sjungas till inmudigandet av sill, färskpotatis, jordgubbar och kanske en liten nubbe. Då kommer grapevines fina sångblad väl till pass! Vi bjuder på sångbladen! Skriv ut och sätt ihop till ett fint underlägg till varje plats. Sångbladen innehåller kul kuriosa, traditionella snapsvisor, sommarslagdängor och klassiska svenska visor - allt som behövs för verklig midsommarstämning!

Fyll i koden: MIDSOMMAR i kassan så får du beställa sångbladen gratis!
Beställ sångbladen till Midsommarfesten gratis här>>
OBS! Beställer du bara sångbladen gratis, glöm inte klicka på knappen "Skicka produkt" när du slutfört beställningen.