Se alla Grapevines produkter för fest, underhållning och umgänge här - enkelt för dig, jätteroligt för dina gäster! >>
Mordmysterier
Skattjakter
Provningar
Frågesporter
Festkoncept
Tipsrundor
Högtider
Gör det själv böcker
Presentkort
För barn
För tonåringar
För vuxna
 
Läs fler festtips:
Allt om påsken>>
Påskpyssel & Äggjakt>>
Skattjakt för barnen - STOR GUIDE>>
Glöggfest>>
Bordsplaceringlekar>>
Festlekar>>
Musikquiz>>
Festteman>>
Mordgator och mysterier>>
Frågesporter & quiz>>
10 tips till barnkalaset>>
Kalaslekar>>
Barnkalasteman>>
Möhippa>>
Firmafest>>
Kickoff>>
Företagsevent>>
Artikelarkiv från Grapevines e-magasin>>
Grapevine Norge
Grapevine Suomi
midsommar

Vinn sommardukningen & festunderhållningen
+ få gratis sångblad till midsommarfesten!


Det är dags att duka upp till sommarens alla fester, inte minst Midsommar! Tävla om 5 festpaket från Duni och Grapevine! Varje paket innehåller ett presentkort från Duni på 200 kr att köpa fina produkter till sommardukningen för + en valfri sommarfestprodukt från Grapevine!

Alla som deltar i tävlingen får dessutom Grapevines fina Midsommarsångblad, för visst ska det sjungas lite till sillen och nubben. Sångbladen har både klassiska snapsvisor, sommarslagdängor och fina sommarvisor. Sångbladen blir en del av Midsommardukningen och fungerar som fina underlägg till varje plats. Efter det att du deltagit i tävlingen får du en kod som gör att du kan ladda ner sångbladen helt gratis från www.grapevine.nu!

Midsommarlekar nya roliga och klassiska lekar för vuxna och barn.

Femkamp med klassiska lekar för midsommarfirandet!

midsommar lekar
Vem var programledare för Allsång på Skansen när programmet började tv-sändas 1974?
Lennart Hyland
Bosse Larsson
Lasse Berghagen
Ditt namn:
Din e-mailadress:
 
Mordmysterium: Mord vid Midsommar
NYHET!
Tycker du om engelska "mysdeckare"? Då ska du bjuda dina gäster på en mordgåta i samma anda! Följ med och fira Midsommar på familjen Pamps sommarnöje. Här finns spöken som visar sig i den ljusa sommarnatten, intriger, kärlek, svek och inte minst - ett mystiskt mord begås! Vem är mördaren?
Läs mer och beställ mordmysteriet>>
Poängjakt till grillfesten
NYHET!
Krydda grillfesten med en superrolig poängjakt med tema grill! Låt gästerna anta 10 kluriga och roliga utmaningar medan du sköter grillen. Kunskaper, logik, klurighet och fantasi sätts på prov - liksom smaklökarna! Du får nästan allt som behövs, enkelt att fixa - superkul för dina gäster!
Läs mer och beställ poängjakten>>
Sommardukning från Duni!
I Dunis onlinebutik hittar du allt som behövs för finaste sommardukningen! Här finns servetter och dukar, tallrikar, bestick, glas, muggar och allt annat du behöver för den stora sommarfesten eller det lilla kalaset!
Klicka här får att komma direkt till butiken>>
Sommarquiz 2014
NYHET!
Sommar 2014! Här har du quizet som maxar sommarstämningen! Qiuzet är uppbyggt kring de älskade sommarlåtarna, och frågorna är roliga, fyndiga, aktuella och riktigt, riktigt somriga. Spotify spellista ingår. Förgyll grillkvällen eller sommarfesten med en riktigt rolig frågesport.
Läs mer och beställ sommarquizet här>>
Vinprovning: Prova rosé!
NYHET!
Prova rosévin - med vännerna - hemma! Enkelt, trevligt och opretentiöst. Du får allt som behövs - värdguide, vinrekommendationer, fina provningsblad, glasmanschetter och vinprovningsguide.Prova 3 roséviner från 3 kontinenter.
Läs mer och beställ vinprovningen här>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt för att roa de yngre gästerna på en fest.
Beställ skattjakten här>>
Musikquiz: Sommarhits
Ingenting skapar så mycket känsla som musik! Maxa sommarkänslan med detta härliga musikquiz laddat med 34 älskade och uttjatade sommarhits och fyndiga, somriga följdfrågor. Perfekt till grillfesten! Du får spellista och följdfrågor; allt färdigt att använda omedelbums.
Beställ musikquizet här>
Tipspromenad tema Sommar, sommar, sommar
En tipsrunda som passar utmärkt till sommarens alla fester, från sommarbröllopet till grillfesten. En tipspromenad som smakar päronsplit och ljuder av Tomas Ledin - och ger garanterad sommarkänsla! Du får 22 färdiga frågor, bara att sätta upp och aktiviteten till festen är fixad!
Beställ och ladda ner tipspromenaden>>
Quiz: Fotbollsfeber!
NYHET!
En riktigt roliga och fyndig frågesport om fotbolls-VM 2014. Frågorna är inte bara för fotbollstokiga utan även andra kunskaper behövs. 26 frågor varav 9 musikfrågor, handlar om allt du kan förknippa med VM och så klart massvis med fotboll. Ladda upp inför en spännande match med en egen tävling!
Läs mer och beställ quizet här>>

© grapevine.nu, Mirago Media AB