Mobilevent: Julmobilquiz

Pris: 249 kr

Leverans direkt via e-mail.

Mobilskattjakter & mobilevents

Mobilevent: Julmobilquiz

Ett annorlunda julquiz - perfekt till företagseventet eller i ett annat sammanhang där du vill låta dina gäster ta en promenad i vinterkvällen. Mobilquizet kan användas för att på ett kul sätt ta dina gäster från a till b, kanske från kontoret till festlokalen eller restaurangen?

Ett kul quiz på vandrande fot. Alla par eller lag använder en mobiltelefon, i den ser man kartpositioner efter hand. Väl framme vid varje position får man en fråga att besvara i mobilen. När man svarat visas nästa kartnål. Mobilquizet är därför ett utmärkt sätt att förflytta ett gäng människor från ett ställe till ett annat, måldestinationen ser de först då de tagit sig igenom alla frågor, så den är perfekt om målet för aktiviteten är hemligt! Man kan ju så klart också använda den bara för att ta sina gäster på en trevlig promenad.

Som arrangör slipper du sätta upp och ta ner lappar och du slipper rätta svarstalonger! När du beställer ett mobilevent får du ett e-mail från oss med länk och aktiveringskod till din egen lilla arrangörssajt. På denna placerar du ut frågorna precis där du vill ha dem, genom att klicka på en karta. Du kan ha upp till 25 lag som deltar i quizet. När du sedan vill starta eventet skickar du iväg lagen genom att scanna en QR-kod med lagens telefon. Det enda som behövs är en mobiltelefon per lag med vår app. När alla lag gått i mål ser du direkt hur många rätta svar varje lag har fått och kan utse en vinnare. I produktbladet som du också får via mail, finns så klart frågorna och de rätta svaren om du vill gå igenom dessa med de tävlande senare.

Att arrangera mobilquizet är inte svårt och du får två aktiveringskoder vid beställning, en för ditt riktiga event och en testkod för att själv kunna testa upplägget och quizet innan du gör det med dina gäster.

Julmobilquizet har 15 kul frågor om allt som har med julen att göra, film, musik, traditioner och mycket mer. Varje fråga har tre svarsalternativ. Under eventets gång kan du se hur länge lagen varit ute och hur många rätta svar de har. När alla lagen är i mål ser du hur många rätta svar varje lag har fått.

Pris: 249 kr