Mobilevent: Spionjakten

Pris: 399 kr

Leverans direkt via e-mail.

Mobilskattjakter & mobilevents

Mobilevent: Spionjakten

Ett kul mobilbaserat event för vuxna! Perfekt till kick-offen, julfesten, möhippan eller svensexan. Dela upp deltagarna i upp till 10 lag som tävlar mot varandra på tid i en spännande spionjakt. Storyn och frågorna är klara men du som arrangör kan själv bestämma rutten på spionjakten genom att själv sätta ut positionerna på en karta. Eventet kan ta deltagarna från kontoret till en restaurang eller en festlokal, en tur i en stad man inte besökt tidigare eller bara ett varv runt kvarteret - du bestämmer!
UPPDRAGET
En företagshemlighet har stulits av två före detta KGB agenter som nu jobbar frilans för näringslivet och gör "buzinez". Ni har fått styrelsens uppdrag att diskret följa förövarna och ta reda på vart de tar vägen med informationen och om möjligt ta tillbaka den. Ni har sett förövarna på övervakningskameran och i och med att de är av interpol kända brottslingar har ni kunnat identifiera dem som Pjotr Romanovitj Raskolnikov och Dmitrij Ivanovitj Chodorkovskij. Det är dags att inleda jakten - men ni har att göra med hårdföra typer så var försiktiga! I portföljen med det stulna dokumentet finns en sändare så att ni kan följa efter spionerna
DELTAGARNA FÅR KARTA & FRÅGOR OCH SVARAR I MOBILEN
Eventet genomförs helt i mobilen. Varje lag får ett sms med uppdraget. De får sedan en position på en karta att leta upp. När de når positionen får de upp en fråga att besvara. Svarar de rätt får de nästa kartposition. Svarar de fel får de ett tidsstraff och får vänta innan de kan försöka besvara frågan igen. Gåtorna måste lösas för att man ska kunna ta sig vidare. För att genomföra eventet behövs en smart telefon eller surfplatta med internetuppkoppling och platstjänster per lag.
EVENTET KAN GÖRAS VAR SOM HELST!
Som eventarrangör får du efter köp tillgång till en liten arrangörssajt där du placerar ut kartnålar på en karta, exakt där du vill genomföra eventet. Den kan genomföras i stan, i parken, i skogen. Du kan använda eventet för att förflytta deltagarna, på ett företagsevent tex från kontoret till en festlokal eller restaurang. Deltagarna kommer inte att veta vart de ska förrän alla frågor är besvarade. Du bestämmer också själv hur långt eventet ska vara. Gåtorna behöver dock placeras ut med minst ca 75 meter emellan.
UPP TILL 10 LAG KAN TÄVLA MOT VARANDRA PÅ TID
Eventet kan genomföras för ett gäng som hjälps åt att lösa det hela eller för upp till 10 lag som tävlar mot varandra på tid.
FÖLJ LAGEN I REALTID OCH SE RESULTATET!
Som arrangör startar du lagen med några minuters mellanrum (kombinera gärna starten med en välkomstdrink och lite snacks så behöver det inte kännas som om man står och väntar) och kan på din arrangörssajt se deras framfart, du ser tiden de varit ute och antalet rätta svar de skickar in. När alla lag slutfört eventet ser du ett resultat - flest rätta svar på kortast tid vinner! Det hela är superenkelt att förbereda och genomföra, du sköter det hela från datorn eller mobilen!
Tre enkla steg: Skapa lag >> Placera ut kartnålarna >> Starta lagen och följ resultaten
DU FÅR TESTA FÖRST!
När du köper ett mobilevent ifrån oss får du en aktiveringskod för att skapa eventet, samt en testkod så att du kan testa igenom flödet innan du kör ditt event i "skarpt läge".
DETTA FÅR DU:
Direkt efter beställning får du tre mail ifrån oss. Du får ett mail med en bekräftelse på köpet, ett mail med ett produktblad och en guide i pdf-format till hur du arrangerar eventet och ett mail med titeln "Välkommen att förbereda skattjakten". I det sista mailet finns en unik länk till din arrangörssajt samt en aktiveringskod och en testkod. Testkoden använder du för att kunna göra en egen test innan du skapar ditt "riktiga" event. Med aktiveringskoden kan du sedan skapa ett event som kan genomföras en gång, för upp till 10 lag. I guiden står hur du enkelt lägger upp lag och rutt för eventet och hur du startar lag och ser deras resultet.

OBS! Spionjakten finns också på engelska, om alla deltagare inte kan svenska! Vill du ha Spionjakten på engelska maila till oss på kundtjanst@grapevine.nu.
Pris: 399 kr