Mobilskattjakt: Juljakten

Pris: 199 kr

Leverans direkt via e-mail.

Mobilskattjakter & mobilevents

Mobilskattjakt: Juljakten

Julens roligaste skattjakt! Låt släktens barn eller hela familjen smälta julbordet med en kul mobilskattjakt! Eller låt klassens barn tävla mot varandra i lag på tid! Varje lag använder en mobiltelefon, ska hitta positioner på en karta och lösa gåtor för att till sist hitta fram till en slutdestionation där en belöning kanske väntar? Juljakten kan göras var som helst - du bestämmer själv vart. Runt kvarteret, i parken, från ett ställe till ett annat. Juljakten kan göras för ett eller få barn, hela familjen eller en större barngrupp i lag.
Juljakten är gjord för barn i blandade åldrar, ska barnen lösa det hela själv bör de ha börjat skolan och kunna läsa och räkna. Men det finns även frågor som de yngre barnen kan vara med och lösa! Juljakten funkar fint för en grupp barn i blandade åldrar eller för hela familjen tillsammans. Det finns tolv kartpositioner som ska hittas, och elva juliga gåtor som ska lösas på vägen. När en gåta är löst visas nästa position till dessa att man till sist når fram till slutmålet - där det kanske finns en liten julklapp eller en chokladtomte att hitta!? Ett riktigt kul sätt för hela släkten att smälta julbordet!
DELTAGARNA FÅR KARTA & GÅTOR OCH SVARAR I MOBILEN
Skattjakten genomförs helt i mobilen, här ser man kartan, när man når varje position får man - i mobilen - en gåta att lösa. Gåtorna måste lösas för att man ska kunna ta sig vidare. För att genomföra skattjakten behövs en smart telefon eller surfplatta med internetuppkoppling och platstjänster. Vill man att flera lag ska tävla mot varandra behövs en telefon per lag.
SKATTJAKTEN KAN GÖRAS VAR SOM HELST!
Som skattjaktsarrangör får du efter köp tillgång till en liten arrangörssajt där du placerar ut kartnålar på en karta, exakt där du vill genomföra skattjakten. Den kan gå en runda runt kvarteret eller i parken och också ta deltagarna från a till b. Gåtorna behöver placeras ut med minst ca 75 meter emellan för att det ska bli kul.
UPP TILL 10 LAG KAN TÄVLA MOT VARANDRA PÅ TID
Juljakten kan göras oavsett antalet barn. Du kan göra det bara för barnen i familjen eller släkten i en liten grupp eller du kan ha flera barn eller flera barn i lag som tävlar mot varandra på tid. Det finns plats för upp till 10 lag.
FÖLJ LAGEN OCH SE RESULTATET!
Har man flera barn eller lag som tävlar mot varandra startar man den med några minuters mellanrum och kan sedan se deras resultat på arrangörssajten. När alla lag slutfört skattjakten ser du ett resultat - flest rätta svar på kortast tid vinner! Det hela är superenkelt att förbereda och genomföra, du sköter det hela från datorn eller mobilen!
Tre enkla steg: Skapa lag >> Placera ut kartnålarna >> Starta lagen och se resultaten
DU FÅR TESTA FÖRST!
När du köper en mobilskattjakt ifrån oss får du en aktiveringskod för att skapa eventet, samt en testkod så att du kan testa igenom det hela innan du kör din skattjakt i "skarpt läge".
SÅ SVÅRT ÄR DET
Juljakten är gjord för barn i blandade åldrar och funkar för blandade barngrupper från ca 6-12 år, med eller utan vuxna. Om man tänker sig att barnen ska lösa det hela själv bör de kunna läsa och räkna. Dock finns det också frågor som går att lösa utan dessa kunskaper, så även yngre barn kan delta tillsammans med äldre barn eller vuxna. För de äldre barnen är det inte svårt, men ett kul och fartfyllt äventyr! Gåtorna har svarsalternativ så att man alltid kan komma vidare genom att gissa, men man får bara poäng om man svarar rätt första gången, svarar med fel får man dessutom ett tidsstraff och får vänta 30 sekunder innan man får svara på frågan igen.
DETTA FÅR DU:
Direkt efter beställning får du tre mail ifrån oss. Du får ett mail med en bekräftelse på köpet, ett mail med en guide i pdf-format till hur du arrangerar skattjakten och ett mail med titeln "Välkommen att förbereda skattjakten". I det sista mailet finns en unik länk till din arrangörssajt samt en aktiveringskod och en testkod. Testkoden använder du för att kunna göra en egen test innan du skapar ditt event. Med aktiveringskoden kan du sedan skapa ett event - en skattjakt som kan genomföras en gång, för upp till 10 lag. I guiden står hur du enkelt lägger upp lag och rutt för skattjakten och hur du startar lag och ser deras resultat.
Pris: 199 kr