Mordmysterier & mordgåtor

Med våra mordmysterier kan du enkelt fixa en riktigt minnesvärd middag med mord - hemma! Mysterier för barn och ungdomar hittar du under kategorierna Skattjakter, Mobilskattjakter och Mysterier, escape games och uppdrag.

Vi har två olika typer av mordgåtor:

Mysterium där alla spelar avgörande roller
Dessa mordmysterier kräver en del organisation samt att deltagarna klär ut sig och gör en skådespelarinsats. Innan festen får alla en rollbeskrivning och under kvällen ett manus att följa. En av de medverkande blir mördad och en är mördaren! Det hela kan bli precis hur kul som helst! Till dessa mordmysterier hör Teatermordet, Teodor Toloffs Testamente och Mord på menyn.

Mordgåtor som är lite enklare att genomföra
Här läses en spännande mordhistoria upp under kvällen och alla kring bordet är detektiver och ska med hjälp av slutledningsförmåga och logik lista ut detaljer om tex motiv och mordvapen, och til sist vem som är mördaren. För dessa mordmysterier krävs inte utklädnad och skådespelarinsatser och inte heller ett visst antal deltagare. Till dessa mordmysterier hör Maffiamordet, Mordet på Mystery Manor, Mord vid Midsommar, Faraos förbannelse och Mordet på pensionat Geisthof.