Skattjakt: Dinosauriemysteriet 4-6 år

Pris: 169 kr

Leverans direkt via e-mail.

Skattjakter

Skattjakt: Dinosauriemysteriet 4-6 år

Gillar ditt barn dinosaurier? Då är det den här skattjakten i dinosauiernas värld ni ska ha till barnkalaset eller för att förgylla ett annat tillfälle! Den busiga Pterodactylusungen Pelle har gömt Diplodocusmamman Dianas sex ägg - det blir barnens uppgift att hitta äggen innan de kläcks!

I produkten får du allt som behövs. Du får skattjakten levererad på mail direkt efter din beställning och skriver ut den. Sedan organiserar du en spännande skattjakt med ledtrådar, gåtor och utmaningar på mindre än en halvtimme. Skattjakten kan genomföras i princip var som helst, inomhus, utomhus eller både och. Alla våra skattjakter är specialskrivna och finns bara att köpa hos oss.

I den här skattjakten beger sig barnen till dinosauiernas värld där de träffar många olika dinosaurier, den skojfriska Eddie Edmontonia, Sten Stegosaurus, Polly Pterodactylus, Cecilia Ceratops och många fler. De får lösa gåtor av varierande slag för att hjälpa Diplodocusmamman Diana att hitta sina ägg som snart ska kläckas.

Skattjakten genomförs i en grupp eller flera och fungerar lika bra på det lilla som det stora kalaset. Tidsåtgången är ca 40 min.

Dinosauriemysteriet finns i två svårighetsgrader, en för ca 4-6 år och en som passar barn ca 7-10 år. Här hittar du Dinosauriemysteriet för 7-10 år>>

skattjakt
Pris: 169 kr