musikquiz melodifestivalenmelodifestival färdig frågesport

Frågesport Melodifestivalen: Mello yello

Med det här härliga Melodifestivalquizet maxar du melodifestival-stämningen! Frossa i gamla slagdängor, låtarna vi helst vill glömma och de stora vinnarna! Du får en spellista med 26 melodifestivallåtar och 52 roliga frågor.

En gång om året drar melodifestivalfebern över Sverige! Festivalen är populärare än någonsin och slår ständigt nya tittarrekord. Tävla i musik även hemma i soffan med vårt härliga Melodifestivalquiz!

Med frågesporten kommer en spotifyspellista (det går bra att använda gratisversionen av Spotify) och 52 frågor som sträcker sig från 1958 till 2015. Till varje låt finns två frågor, varav den ena har anknytning till låten och den andra har anknytning till Melodifestivalen. Frågorna är av varierande svårighetsgrad så att alla kan vara med! Tävlar ni i lag blanda gärna åldrar i lagen. Allt är klart att använda, du får frågor, spellista, svarsformulär och facit.

Frågesporten tar cirka en timme att genomföra och kan med fördel delas upp mellan rätterna på en middag eller under kvällens lopp. Vill ni ha en kortare frågesport går det självklart att välja bort frågor.

melodifestivalfrågesport
Pris: 149 kr
l