roliga lekar till julfestjulfest glöggfest

Festlek: Julfest!

Julfest på jobbet, glöggfest hemma, juldagskul med hela släkten? Då passar den här roliga julfestaktiviteten perfekt! Dela in gästerna i lag och låt dem lösa 10 roliga, juliga utmaningar - allt från bibelkunskap, till julpyssel, tändsticksproblem, snapsprovning, krydd-doftning och jullåtsintron!
Det här är en julfestaktivitet som passar i de flesta sammanhang kring jul. Du kan roa släkt och vänner inför eller under julen, eller du kan testa arbetskamraternas julkunskaper i en enkelt fixad, med riktigt kul lagtävling.

Du får nästan allt som behövs i produkten, 10 färdiga stationer med utmaningar, tester, klurigheter och frågor som du placerar ut på lämpliga ställen. Ni kan vara få eller många, dela in dina gäster i lag efter hur många ni är och hur mycket tid du tycker att det hela får ta i anspråk. Man får räkna med några minuter per utmaning, så för ett lag tar det ca 40-50 minuter att genomföra det hela. Är man upp till 10 lag kan man alltså genomföra aktiviteten på denna tid, då alla kan börja med varsin utmaning.

Lite rekvisita behöver du ordna till tre av utmaningarna, en av dem är en snapsprovning, så tävlar hela familjen är det en utmaning som får lösas av de vuxna. Det som behöver ordnas är enkelt fixat - hur du gör läser du om i värdguiden. Naturligtvis finns även svarsformulär till alla lag och facit med, samt en spellista till utmaningen med jullåtsintron.
<
Pris: 159 kr
l