Mobilskattjakt: Äggjakt 5-7 år

Pris: 199 kr

Leverans direkt via e-mail.

Mobilskattjakter & mobilevents

Mobilskattjakt: Äggjakt 5-7 år

Påskens coolaste äggjakt! Låt barnen hitta positioner på en karta i mobilen, lösa gåtor för att "hitta" ägg och till sist nå fram till slutmålet där godispåskägget väntar! Äggjakten kan göras var som helst - du bestämmer själv vart. Runt kvarteret, i parken, i skogen... Äggjakten kan göras för ett eller få barn - eller för många som tävlar mot varandra på tid! Äggjakterna finns i tre svårighetsnivåer.
Den här äggjakten i mobilen är anpassad för barn i åldern ca 5-7 år. Här är tanken att en vuxen hänger med och hjälper till att läsa. Det finns elva kartpositioner som ska hittas, och tio påskiga gåtor som ska lösas för att hitta fiktiva ägg. När en gåta är löst och ägget hittat visas nästa position till dessa att man till sist når fram till slutmålet - där det kanske finns ett riktigt påskägg fyllt med godis, eller en massa små chokladägg att hitta! Påskens garanterat roligaste äggjakt!
DELTAGARNA FÅR KARTA & GÅTOR OCH SVARAR I MOBILEN
Skattjakten genomförs helt i mobilen, här ser man kartan, när man når varje position får man - i mobilen - en gåta att lösa. Gåtorna måste lösas för att man ska kunna ta sig vidare. För att genomföra skattjakten behövs en smart telefon eller surfplatta med internetuppkoppling och platstjänster. Vill man att flera barn eller lag ska tävla mot varandra behövs en telefon per lag.
SKATTJAKTEN KAN GÖRAS VAR SOM HELST!
Som skattjaktsarrangör får du efter köp tillgång till en liten arrangörssajt där du placerar ut kartnålar på en karta, exakt där du vill genomföra skattjakten. Den kan gå från ditt hus, en runda runt kvarterat och sluta i trädgården. Eller håll äggjakten i parken eller ute i skogen. Gåtorna behöver placeras ut med minst ca 75 meter emellan för att det ska bli kul.
UPP TILL 10 LAG KAN TÄVLA MOT VARANDRA PÅ TID
Äggjakten kan göras oavsett antalet barn. Du kan göra det bara för barnen i familjen i en liten grupp eller du kan ha flera barn eller flera barn i lag som tävlar mot varandra på tid. Det finns plats för upp till 10 lag.
FÖLJ LAGEN OCH SE RESULTATET!
Har man flera barn eller lag som tävlar mot varandra startar man den med några minuters mellanrum och kan sedan se deras resultat på arrangörssajten. När alla lag slutfört skattjakten ser du ett resultat - flest rätta svar på kortast tid vinner! Det hela är superenkelt att förbereda och genomföra, du sköter det hela från datorn eller mobilen!
Tre enkla steg: Skapa lag >> Placera ut kartnålarna >> Starta lagen och se resultaten
DU FÅR TESTA FÖRST!
När du köper en mobilskattjakt ifrån oss får du en aktiveringskod för att skapa eventet, samt en testkod så att du kan testa igenom flödet innan du kör din skattjakt i "skarpt läge".
SÅ SVÅRT ÄR DET
Gåtorna är anpassade efter ålder - och det hela är inte för svårt - meningen är att det ska vara ett roligt och fartfyllt äventyr! Gåtorna har svarsalternativ så att man alltid kan komma vidare genom att gissa, men man får bara poäng om man svarar rätt första gången, svarar med fel får man dessutom ett tidsstraff och får vänta 30 sekunder innan man får svara på frågan igen. För de yngre barnen som ännu inte kan läsa behöver en vuxen följa med (en för varje lag) och hjälpa till att läsa och kanske även hjälpa till lite med kartan, för de allra yngsta kan det vara lite knepigt att följa en karta, men det beror så klart också på hur mycket man har övat.

Äggjakterna finns anpassade för ca 5-7 år, för ca 8-10 år och för barn från 11 år och hela familjen - om man vill lösa den tillsammans. I skattjakten för 5-7 år behöver man inte kunna läsa för att lösa gåtorna (om en vuxen hjälper till att läsa gåtorna). I skattjakten för 8-10 år behöver man kunna läsa och räkna en del. I skattjakten från 11 år behöver man också kunna läsa och räkna och denna version innehåller också en del lite svårare kunskapsfrågor. De olika versionerna har en del överlappande frågor.

Här hittar du mobil-äggjakten för 8-11 år>>
Här hittar du mobil-äggjakten för barn från 11 år>>
Vill du hellre ha en äggjakt utan mobil - då hittar du en kul skattjakt här>>
DETTA FÅR DU:
Direkt efter beställning får du tre mail ifrån oss. Du får ett mail med en bekräftelse på köpet, ett mail med en guide i pdf-format till hur du arrangerar skattjakten och ett mail med titeln "Välkommen att förbereda skattjakten". I det sista mailet finns en unik länk till din arrangörssajt samt en aktiveringskod och en testkod. Testkoden använder du för att kunna göra en egen test innan du skapar ditt event. Med aktiveringskoden kan du sedan skapa ett event - en skattjakt som kan genomföras en gång, för upp till 10 lag. I guiden står hur du enkelt lägger upp lag och rutt för skattjakten och hur du startar lag och ser deras resultat.
Pris: 199 kr