Mobilskattjakt: Jakten på den maskerade tjuven

Pris: 249 kr

Leverans direkt via e-mail.

Mobilskattjakter & mobilevents

Mobilskattjakt: Jakten på den maskerade tjuven

En riktigt cool skattjakt med karta och gåtor i mobilen! Skattjakten är färdig med en spännande historia, frågor och svar men du som skattjaktsfixare bestämmer själv var den ska genomföras! På en liten arrangörssajt placerar du ut kartnålar för skattjaktens gåtor. Deltagarna gör sedan skattjakten med mobil eller suftplatta. De ska hitta positionerna på kartan, väl där får de en gåta att besvara i mobilen, innan de får se nästa kartnål osv. Allt är uppbyggt kring en rolig story och till sist ska en skatt hittas! Superenkelt att fixa och genomföra, och hur kul som helst! Perfekt för barnkalas och fest när barnen hunnit bli ca 10-14 år!
EN SPÄNNANDE HISTORIA
I Crookville härjar en tjuv som kallas "Masken" eftersom han alltid bär mask och ingen har sett hans ansikte. Han verkar vilja ställa till med så mycket kaos som möjligt, han stjäl, bedrar och luras. Crookvilles samlade polisstyrka står handfallna. Ni måste hjälpa polisen och avslöja vem som gömmer sig bakom "Masken” och hitta hans tjuvgömma! "Jakten på den maskerade tjuven" är gjord med humor och har 11 kul gåtor där man får använda både kunskaper, logik, matematik och språk för att hjälpa folk som råkat ut för "Masken". Vissa av gåtorna ger också ledtrådar till vem tjuven kan vara, och när lagen lokaliserat "Masken" får de sedan med hjälp av fakta de samlat lista ut vem "Masken" är - och till sist också hitta hans tjuvgömma med skatten! "Jakten på den maskerade tjuven" funkar i alla sammanhang!
DELTAGARNA FÅR KARTA & GÅTOR OCH SVARAR I MOBILEN
Skattjakten genomförs helt i mobilen, här ser man kartan, när man når varje position får man - i mobilen - en gåta att lösa. Gåtorna måste lösas för att man ska kunna ta sig vidare. För att genomföra skattjakten behövs en smart telefon eller surfplatta med internetuppkoppling och platstjänster per lag.
SKATTJAKTEN KAN GÖRAS VAR SOM HELST!
Som skattjaktsarrangör får du efter köp tillgång till en liten arrangörssajt där du placerar ut kartnålar på en karta, exakt där du vill genomföra skattjakten. Den kan gå från ditt hus, en runda i parken och sluta vid en skattkista i garaget. Den kan gå från en startposistion i skogen, till ett mål vid en brasa. Den kan sluta i en festlokal - du bestämmer helt själv var du vill göra skattjakten och hur lång den ska vara. Gåtorna behöver placeras ut med minst ca 75 meter emellan för att det ska bli kul.
UPP TILL 10 LAG KAN TÄVLA MOT VARANDRA PÅ TID
Skattjakten kan genomföras för ett gäng som hjälps åt, eller för upp till 10 lag som tävlar mot varandra på tid i ett fartfyllt äventyr! Ju äldre barnen är, ju längre kan du göra skattjakten!
FÖLJ LAGEN I REALTID OCH SE RESULTATET!
Du startar sedan lagen (om du har flera) med några minuters mellanrum och kan på din sajt se deras framfart i realtid, du ser tiden de varit ute och antalet rätta svar de skickar in. När alla lag slutfört skattjakten ser du ett resultat - flest rätta svar på kortast tid vinner! Det hela är superenkelt att förbereda och genomföra, du behöver inte ens själv ut och sätta upp lappar, du sköter det hela från datorn eller mobilen!
Tre enkla steg: Skapa lag >> Placera ut kartnålarna >> Starta lagen och följ resultaten
DU FÅR TESTA FÖRST!
När du köper en mobilskattjakt från oss får du en aktiveringskod för att skapa eventet, samt en testkod så att du kan testa igenom allt innan du kör din skattjakt i "skarpt läge".
SÅ SVÅRT ÄR DET
Skattjakten passar barn och ungdomar från ca 9-10 år och uppåt. Deltagarna behöver kunna läsa karta. Gåtorna att lösa har lite varierade svårighet, men man behöver kunna läsa och räkna för att lösa dem. Vill man genomföra det hela för en grupp lite yngre barn kan man själv hjälpa till, lite äldre deltagare kan tävla mot varandra i ett fartfyllt äventyr! Gåtorna har svarsalternativ så att man alltid kan komma vidare genom att gissa, men man får bara poäng om man svarar rätt första gången, svarar med fel får man dessutom ett tidsstraff och får vänta 30 sekunder innan man får svara på frågan igen.
DETTA FÅR DU:
Direkt efter beställning får du tre mail ifrån oss. Du får ett mail med en bekräftelse på köpet, ett mail med en guide i pdf-format till hur du arrangerar skattjakten och ett mail med titeln "Välkommen att förbereda skattjakten". I det sista mailet finns en unik länk till din arrangörssajt samt en aktiveringskod och en testkod. Testkoden använder du för att kunna göra en egen test innan du skapar ditt event. Med aktiveringskoden kan du sedan skapa ett event - en skattjakt som kan genomföras en gång, för upp till 10 lag. I guiden står hur du enkelt lägger upp lag och rutt för skattjakten och hur du startar lag och ser deras resultet.
Pris: 249 kr

Är du nyfiken på våra mobilskattjakter? Men vill veta lite mer om hur det funkar och hur det ser ut innan du beställer? Testa hur det funkar med vår demoskattjakt!
Demoversionen beställer du som en vanlig produkt, men du anger en rabattkod i kassan, så att demoversionen så klart blir gratis! Beställ demoversionen här>>