Under de senaste åren har det kommit allt fler så kallade Escape games, Escape rooms eller Breakout Games – kärt barn har många namn. Kul, klurigt och "IRL"! Med vår hjälp kan du fixa ditt eget Escape Game hemma!
Så fixar du en komplett Halloweenbuffé - spökpizza, falukorvsmonster, chokladbollsspindlar, marshmallowsspöken och häxbrygd med fladdermuslortar och mycket mer mums!
Lys upp höstmörkret med en Halloweenfest - höstens roligaste för både barn och vuxna! Vi har samlat alla våra tips för den roligaste festen!
Halloweenfesten ska så klart förgyllas med roliga festlekar! Vi tipsar om de bästa lekarna till Halloweenfesten - både för barn och vuxna.
Skapa rätta stämningen på Halloweenfesten med musik och ljudeffekter! Vi har gjort färdiga spellistor till Halloweenfesten - en till barnens Halloweenfest och en till de vuxnas.
En middag gästerna garanterat aldrig glömmer! Låt dem alla vara med och spela avgörande roller i ett mysterium med mord eller låt dem med logik och slutledningsförmåga lösa en spännande mordgåta.
Ditt betyg I snitt:4.8 (5 votes)

Höstens bästa mysterier för barn och vuxna

Vad passar väl bättre än att lösa ett mysigt, rysigt mysterium när höstmörkret kryper inpå knutarna! Vi har en hel massa färdiga mysterier för alla! Från mysterieskattjakter med en spännande historia och roliga gåtor för de yngsta till knepigare mysterier, mobilskattjakter och escape games för de lite äldre barnen. Till de vuxna finns det mobilevents med spiontema och mordmysterier där alla gäster spelar avgörande roller och mordgåtor där man får använda de "små grå". Här rekommenderar vi höstens bästa mysterier för olika åldrar!

Mysterier för de yngsta

Mysrysiga mysterier med en spännande histora, ett fartfyllt äventyr med mycket rörelse och lagom svåra gåtor att lösa så att koncentrationen inte tryter!

Mysterier för de lite äldre barnen

Klurigare mysterier som kräver flera moment, att hitta på en karta i mobilen, eller som i mysterier och escape games först få klura ut uppgiften som kanske inte är självklar innan den faktiskt kan lösas. De här mysterierna passar barn från 8-9-10 år.

Mysterier och mordgåtor för vuxna

Ge er ut på spionjakt med mobilen som hjälp, spela upp hela mordmysterier hemma eller lös en klurig mordgåta över en middag!

Mysterier till Halloween

När Halloween närmar sig vill man kanske ha ett mysterium med spöken, monster och vampyrer...
Läs mer om rolig underhållning och festlekar till Halloweenfesten - både för barn och vuxna - här>>