Vi är bäst på fest!

Hos grapevine.nu hittar du färdiga festprodukter, allt från frågesporter, tipsrundor och quiz till mordmysterium där alla gäster spelar avgörande roller, trevliga vinprovningar och fantastiskt roliga temaskattjakter till barnkalaset.

Alla våra produkter köper du online och får levererade omedelbart per e-mail som en bifogad fil. Allt som behövs finns inkluderat i produkten, bra instruktioner, kompletta svarsformulär, facit, provningsscheman, frågekort eller spellistor med musik - vad än det kan vara. Produkten du får är komplett och ger dig bra, högkvalitativ underhållning, bara på de få minuter det tar dig att köpa och skriva ut produkten.
Du kan söka efter produkt genom att ange för vem produkten är avsedd, för vilket tillfälle den ska användas och vilken säsong det är. Du kan också leta produkter bland våra kategorier. Vi har produkter som passar barnen, till exempel på ett barnkalas eller för att ordna något extra kul till en högtid, vi har produkter för tonåringarnas fester och för vuxna i alla åldrar.
Hur köper jag en produkt?
Välj kategori och hitta den produkt som passar bäst för det du tänkt dig. Köp den genom att trycka på knappen BESTÄLL. Produkten hamnar då i varukorgen du ser uppe till höger. För att betala gå till kassan.
Hur betalar jag?
Vi använder Klarna Checkout för att hantera beställningar och du kan välja hur du betalar när du beställer. Betalning sker via Faktura, Delbetalning, Kort eller Internetbank.
Hur gör jag om jag köper en produkt till ett företag eller institution?
Vill du ha en faktura till ett företag hanterar vi din beställning manuellt. En fakturaavgift för manuell hantering tillkommer då med 35 kr. Fyll i formuläret här>>
Jag bor i Finland men vill köpa en produkt på svenska, går det?
Prova att genomföra köpet utan att ange personnummer. Går det ändå inte? Kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@grapevine.nu och berätta vilken / vilka produkter det gäller så återkommer kundtjänst inom kort.
Vad kostar produkterna?
Priserna på våra produkter varierar med produktens omfattning och koncept. Pris för respektive produkt anges på presentationssidan. Priser anges i svenska kronor inkl 25% moms. Någon frakt eller portokostnad tillkommer naturligtivs inte då produkterna levereras via e-mail.
Hur levereras produkten?
Direkt efter beställning får du två mail från oss. Det ena mailet är ett kvitto och det andra är ett mail med produktfilen som en bifogad fil. Skulle något mail inte komma fram kontrollera om det har hamnat i din skräppost. Tyvärr händer det att e-mail hamnar i foldrar för skräppost eller erbjudanden och att bifogade filer tas bort eller skadas, beroende på vilket e-postprogram du använder, dina säkerhetsinställningar och spamfilter.

Skulle mailet inte komma fram eller om ditt mailprogram har tagit bort produktfilen, kontakta oss så skickar vi produkten igen manuellt.
Vad gör jag om jag inte får produktmailet eller har frågor?
Skulle du råka ut för något problem i samband med att du beställer eller vid leverans av din produkt är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Vi nås på e-mail till: kundtjanst@grapevine.nu eller på telefon 040-35 48 35. Under kvällar och helger svarar vi inte i telefon men finns alltid tillgängliga på mail.
Hur gör jag om jag inte har en skrivare?
Många av våra produkter behöver du skriva ut på papper. Du får produkfilen från oss, du kan ta med denna / skicka den vidare till en dator där du har möjlighet att skriva ut.
Har du synpunkter på produkterna?
Har du feedback till oss är vi mycket glada för att höra dina synpunkter. Skicka oss då helst ett mail till kundtjanst@grapevine.nu
Har jag returrätt på en produkt?
Den vanliga ångerrätten vid distanshandel gäller inte nedladdade digitala produkter, då dessa på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. Produkten betraktas som levererad då mail med produkten skickats från oss. Har du synpunkter på en produkt och inte är nöjd, vill vi gärna att du kontaktar oss och delger oss dina synpunkter så gör vi vårt bästa för att du ska bli nöjd!
Användning, kopiering och spridning
Det är förbjudet att vidarebefodra, sprida och kopiera grapevines produkter. Produkterna är skyddande enligt upphovsrättslagen. När du köpt en produkt från grapevine får du naturligtvis använda den fritt så som du vill men det är endast du som privatperson som har denna rätt, du får inte sprida den vidare. Vill du använda grapevines produkter i kommersiellt syfte eller inom en verksamhet, vänligen kontakta oss.
Kunduppgifter Privacy Policy
Mirago Media AB som är registeransvarig för grapevine.nu. All information som används för att fullgöra våra åtaganden mot kunderna och användarna lagras på ett säkert sätt och med hjälp av informationsteknik. Endast Mirago Media AB har tillgång till uppgifterna och uppgifterna säljes eller bytes inte till någon tredje part. E-postadressen används av grapevine.nu för information och marknadsföring. Du kan när som helst meddela oss att du inte vill ha information eller nyhetsbrev till din e-postadress. Din e-mailadress eller andra uppgifter säljs eller lämnas aldrig ut till tredje part.
Köpvillkor
Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att din e-postadress och adressinformation registreras i vårt kundregister.
l